Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal, magas státusú nők hogyan találnak párt?
Figyelt kérdés
Kicsit tisztázom mi értek magas státus alatt, ha olyan szakmája van valakinek mondjuk, hogy orvos, mérnök, ügyvéd, tehát egy magasabb presztízsű egyetemi képzést végzett és ennek megfelelő életszínvonal kapujában áll. Tehát nem azokra gondolok, akik már a karrierjük csúcsán vannak, hanem, akik még viszonylag fiatalabbak (30 alatt) és esetleg családot is akarnak. Ha az egyetemi évek alatt összejön, akkor világos, de azután hol? Ha meg bizonyos közösségben feltűnnek, akkor csak olyanok közeledését fogadják el, akik legalább velük egy szinten állnak?
Az sem biztos, hogy feltétlenül keres párt még most, lehet először megpróbál karriert építeni.
Elméletben bármi előfordulhat, ha valaki felkelti annyira az érdeklődését, de a valószínűbb, hogy közel azonos szinten lévő érdekli inkább, vagy a nála is magasabb szinten lévő, szerintem.
dec. 10. 18:25
3/17 anonim válasza:
Van életük, hasonló ismerőseik, barátaik.
dec. 10. 18:29
4/17 anonim válasza:
Én pl kriminológus vagyok mesterdiplomával. Volt párom meg buszozott.
Motorzni voltam és ott egy kávézóban ismertem meg, ő is motoros volt (6 év kapcsolat, ő elhunyt).
dec. 10. 19:28
5/17 anonim válasza:
Nem tudom, nem is érdekel.
dec. 10. 19:58
6/17 anonim válasza:
Tele van a város, a jobb szórakozóhelyek ilyen nőkkel. Ugyanúgy ismerkednek, mint mások.
dec. 10. 20:25
7/17 anonim válasza:
Én szórakozóhelyen ismerkedtem, mondjuk véletlenül a pasi is orvos volt...
dec. 10. 21:33
8/17 anonim válasza:
Pontosan melyikek is azok a jobb szorakozóhelyek?
dec. 10. 23:39
9/17 anonim válasza:
Egy pályakezdő, 20-on éves orvos, mérnök, ügyvéd nő azért még messze nem magas státuszú, nyilván nem az operabálba járnak, de nem is a sarki lebuj fröccsözőbe, hanem olyan helyekre, ahová az átlag középosztály is. A Körúton egy igényesebb sörözőben már elég sokat találni belőlük. De találkozni velük a koncerteken, fesztiválokon is.
dec. 11. 01:30
10/17 anonim válasza:
Fiatalon nem igazán lehetsz "magas státuszú", maximum ha beleszületsz egy gazdag, ismert családba, "dinasztiába".
Mire a viszonylag magas stáuszt eléred (ha eléred) bőven középkorú vagy (40+).
Aki az első esetbe tartozik, tehát beleszületett a jóba meg többnyire hasonló emberekkel van körülvéve és velük ismerkedik, elit egyetemen, akár külföldön, családon keresztül stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!