Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal férfiak miért csak akkor találnak maguknak "csajt" amikor sportolnak valamit?
Nem értem mirōl beszélsz.
Kezzük azzal, hogy attól, hogy valaki “sportol valamit”, még nem lesz föltétlenül nagy hatással a testére, nem lesz ettōl formás. De még más hülyeségeidbe is bele lehetne kötni itt..
Sōt nem csak akkor találsz “csajt”, hanem ha emellett az étrended így úgy alakítod, hogy a javadra váljon, hogy jól nézz ki, +úgy általánosságban igényes vagy önmagaddal.
Idézōjeles “csaj” alatt meg gondolom a szintén igényes, formás, csinos nōkre gondolsz, és meg vagy lepōdve azon, hogy esetleg ilyen csaj elvárja, hogy a pasija is hasonlóképpen jól nézzen ki.
Amúgy nincs abban semmi különös, hogy sportolás nélkül átlagosan nézel ki. Kit érdekel? Ha még személyiséged is átlagos, meg unalmas, akkor pláne.. Legalábbis így nem tudom, hogy milyen csajt szeretnél találni, de ne nagyon válogass:D
Te miert a csinos nőket nezegeted?
Sult galamb nem fog a szadba repulni!
A vékony és sportos nők, ugyan olyan férfit akarnak maguk mellé! Mi olyan meglepő ebben?
Mindenki a saját sorsa kovácsa.
Puhatestu ferfi nekem nem ferfi. Jo genek, gyerekkortol testmozgas, es akkor konditerembe se muszaj jarni. Vagy nem sittes, getto fazonura gyurni.
Ha valaki futas helyett teve elott ul, tegye. Nem jon be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!