Miért nem sportolnak a mai lányok? (Fiúk? )
Egyetemista vagyok viszonylag sok embert ismerek, de szinte alig ismerek olyan lányt aki rendszeresen sportolna valamit. Most nem arra gondolok, h tavasszal elkezd kocogni heti kétszer ,h leadja amit télen felszedett., vagy hogy heti egyszer elmegy vmi aerobikra. Hanem, hogy legalább hetente 3 szor rendszeresen űz vmi sportot.
Ez mindenkinek csak előnyös lenne, nekik a testi-lelki egészségük miatt, a férfi társaimnak meg jóval kevesebb kotozottsonka kinézetű csajt kene az utcán / bulikban kerülgetni.
Gondoljunk csak bele mennyire vonzó tud lenni, egy bár arcra nem különösebben szép/ átlagos lány, akinek a teste viszont szép fitt, feszes lábak kerek, fenék , stb. ( úgy gondolom ez fordítva is igaz, egy nem kifejezetten sármos srác, ha izmos , sportos joval vonzóbb lehet, mint ugyanaz a fiu csak girhesen / elhízva)
Régi álmom, hogy sportoló feleségem legyen, de igy nagyon nehéz lesz megtalálni...:'(
Szóval szerintem jóval több mindenkinek kéne rendszeresen sportolni, es boldogabbak , elégedettebbek, kiegyensúlyozottabb ak lennénk....
Nálunk már ez ment középsuliban is, az összes csaj a padon ült ilyen-olyan felmentéssel, helyette gyógytornán idétlenkedtek....
Ennek meg már több, mint 10 éve szal nem új dolog, h a nők szeretik kerülni a mozgást(1-2 kivétellel)
Ne haragudj, de szerintem túl szigorú vagy!
Akinek a hobbija a sport, az meg fogja találni rá az időt, energiát és akaraterőt. Akinek nem, annak a heti háromszori mozgás túlságosan is szigorú, túl rendszeres és merev.
Egyetemre járok én is, van jegyzőkönyv, beadandó, zh, sok katalógusos óra, ami nem aláírós, hanem szigorúbb, tehát nehéz ellógni. Emellett a haverokon kívül szabadidőmben a hobbijaimra is szeretnék időt szánni, amik kikapcsolnak, feltöltenek, pihentetnek. Nem lehet mindenkinek a sport a hobbija!
Az akaraterő nagy része elmegy a sulira, hobbikra és egyéb dolgokra. Ugyanúgy az energia is.
Nyáron diákmunka, szakmai gyakorlat, tehát ugyanott tartunk.
Ja, és ezek mellett amennyi idő, akaraterő marad, azt már a sportolgatásra használom.
Havi 10 alkalmat határoztam meg. A teljesítménytúra a sportom - bár idén kezdtem, így még csak 20-30 km-ek -, ezen kívül bringázás, néha úszás, néha kocogás.
Ja, és érzem a pozitív hatásait - főleg a teljesítménytúrázásnak -, városnézéskor kevésbé fáradok el az átlagnál; gyorsabban alszom el, mint régebben; talán jobb a kedélyállapotom is; jobb az emésztésem; jobb az alakom!
Nem feltétlen fejlődöm a sportban, pl. még mindig fárasztó hosszútávon 20-25 km/h-val menni DE nem is célom a fejlődés, mert nem szeretnék versenyezni.
Ezt nézd kérdező-
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
A jó kis gyúrós csajt le férfitestűzte a pasija.Ilyen farokbálintnak jut sportoló nő.
Kérdező, szerintem ezt mindenki eldönti saját maga!
A kérdésből pedig süt, hogy csak azért akarod, hogy lefogyjanak a nők, hogy szép pár találj magadnak. ("Régi álmom, hogy sportoló feleségem legyen, de igy nagyon nehéz lesz megtalálni...:'(")
Azt gondolom, hogy álszent és önző vagy. DE ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!