Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas vékony srác vagy alacsony vékony srác tetszik jobban fiatal kor osztálynak?
Figyelt kérdés
Tehát az alacsony pálcika vagy a pálcika de legalább 185 centi.
Melyikel jönnél össze hamarabb?
2020. jan. 27. 17:25
1/3 anonim válasza:
Inkább a magas, de jobb, ha legalább normál testalkatú, de inkább izmos
20L
2/3 anonim válasza:
185 centi nem égi meszelő az normális magasság férfiaknál. Nekem az a normális ha van pasim
3/3 anonim válasza:
Ha vékony, akkor inkább legyen kicsi. Én szeretem az alacsony, energikus férfiakat. Nekem egészségesebbnek tűnik, mint egy magas, nagyon vékony.
... na nem mintha bárki eldönthetné magának, milyen magas legyen(;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!