Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy nálam 6-8 cm-rel alacsonyabb srác, ti voltatok már így?
Figyelt kérdés
Én 180 cm magas vagyok, sosem tetszett még alacsonyabb srác, de benne van valami, ami megfogott.
Érzem, hogy neki sem vagyok közömbös, mert keresi a társaságom, de mégis mintha korlát lenne köztünk, pedig egyikünknek sincs senkije.
Lehet, hogy a magasságom miatt?
2018. ápr. 5. 14:30
1/7 anonim válasza:
Nem hiszem, és igen volt már, hogy mellemig érő srácért voltam oda. Próbáld neki jelezni, hogy szabad a pálya.
2/7 anonim válasza:
Nekem is volt olyan, hogy egy nálam fél fejjel alacsonyabb srác jött be, de mivel az ő részéről csak haverok voltunk, ezért annyiban maradt a dolog.
3/7 anonim válasza:
Én fordítva voltam már így, marmint 175 cm vagyok és magasabb lánnyal tetszettünk egymásnak.
Ahogy #1 is írta, jelezz neki, hogy érdeklődnél az irányába.
5/7 anonim válasza:
Nézd meg a Lovely Complex anime sorozatot, rövid. Szinkronosan borzalmas, jobb, ha feliratosan nézed (inda).
6/7 anonim válasza:
Igen, 45-tel alacsonyabb, és együtt is élünk már 1,5 éve :)
29n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!