Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, titeket zavarba tud hozni egy olyan srác, aki nektek nem tetszik? Eltudtok tőle pirulni úgy, hogy nem tetszik?
Figyelt kérdés
2017. jan. 20. 14:08
1/4 anonim válasza:
Igen, engem gyakorlatilag bárki be tud csicskítani egy-két jól irányzott mondattal :D De most akkor ezek szerint ezzel én óhatatlanul azt jeleztem, hogy tetszik az illető? Az nagyon jó...
2/4 anonim válasza:
1-es Szegénykém :D Nem elég hogy mindenki becsicskíthat még kiderül, hogy tetszik is neked az oltogató :( ennél nagyobb megalázás nincsen :(
Jó viccet félre téve nyilván ha valakit lehordanak a sárga földig úgy hogy mások is hallják vagy olyat mond ami neki nagyon nagyon kínos akkor elszégyelli magát az illető és elvörösödik. Meg vannak a pirulós típusok akik attól is elvörösödnek ha rájuk száll egy pillangó. Az megint más. De szerintem egy átlag beszélgetésnél egy átlag lelkületű lány nem fog elvörösödni attól aki iránt nem érez valamit.
3/4 anonim válasza:
Elpirulni eltudok úgy is ha nem tetszik, de abban az esetben, ha olyan dolgot kérdez, ami zavarba hozhat, de a puszta személyétöl nem. Mondjuk én egyébként is pirulós vagyok.
4/4 anonim válasza:
Ha zaklat, akkor felidegesedek és kipirosodik az arcom. Ha tetszik zavarba vagyok. Ha szerelmes vagyok nem tudok normálisan kommunikálni, zavarba vagyok, remeg a térdem és elmegy az eszem.
Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!