Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Baj, ha tetszik egy 5 évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha tetszik egy 5 évvel fiatalabb srác?

Figyelt kérdés
Ismerjük egymást egy ideje eddig nem is tűnt fel, egészen egy hónappal ezelőttig. Úgy vettem észre, én sem vagyok közömbös neki, mert nagyon sokszor nézeget mindig felém, ha a közelben vagyok. de nem is ez a lényeg, hanem hogy én vagyok az idősebb. igaz, hogy nagykorú de ilyen még sosem fordult elő velem, mindig a nálam pár évvel idősebbek tetszettek. :(
2017. jún. 25. 22:45
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Világvége. 19 évesen 24 éves nővel jártam.
2017. jún. 25. 22:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szüleimnél is ennyi a korkülönbség anya javára - és ők egyben szinte az egyetlen olyan ismert házaspár, akiknél soha nem merült fel a válás, harminc év után is ragaszkodnak egymáshoz.
2017. jún. 25. 22:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Baj???Miért lenne baj?

Te jóisten....

2017. jún. 25. 23:00
 4/9 anonim ***** válasza:
10 évig voltam együtt egy 5 évvel fiatalabb sráccal.
2017. jún. 25. 23:34
 5/9 anonim ***** válasza:
16 voltam mikor megismerkedtünk, ő 21 ,és már lassan 5 éve vagyunk együtt. Nem hinném hogy a szerelem ismer határokat!
2017. jún. 25. 23:37
 6/9 anonim ***** válasza:
2017. jún. 26. 08:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Baj.
2017. jún. 26. 09:10
 8/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a kommenteket :D

utolsó előtti: nem ő az :D de vicces :D

2017. jún. 26. 11:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem egy 6 évvel fiatalabb férfi tetszik. Ezelőtt sohasem gondoltam volna,hogy ilyen előforulhat velem, hogy ennyire megkedvelhetek egy ilyen korú embert. Teljesen beleestem. Engem abszolút nem érdekelne a korkülönbség, de szerintem őt zavarja, ezért ha még tetszem is neki valamennyire, emiatt szerintem nem fogunk soha összejönni. Nem mindenki tud ezzel megbékélni. Sokaknak rögtön negatív szempot az ismerkedésnél,az hogy a nő idősebb a férfitől pár évvel...Te viszont, ha úgy látod,hogy a másik félnek is tetszel, mutasd ki és bátorítsd amennyire csak tudod, lehet pont emiatt nem mer lépni az irányodba,hogy ő a fiatalabb. Lehet számára ez nem akadály... Éreztesd vele,hogy zöld a jelzés. :)
2017. jún. 26. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!