Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindig csak az idős nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig csak az idős nők találnak jóképűnek?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, és ismerősök, barátok, munkatársak mindig mesélik, hogy mennyire tetszem ennek vagy annak a nőnek, mondta hogy mennyire jóképűnek talál.

Ezek kivétel nélkül 40-es nők.

A munkatársaim is ha x idő múlva ugyan azon a címen járnak ahol én már jártam, szokták mondani, hogy a nő mondta, hogy miért nem a jó képű fiatal srác jött?!

(persze nem mindennapos, de havonta biztos van ilyen)

Természetesen én vagyok az egyetlen olyan "fiatal férfi" akinek nagyjából csak a saját korosztálya jön be, azaz a 30 feletti nők annyira nem mozgatják meg a fantáziámat még egy éjszakára gondolatára sem.

Míg a legtöbb korombeli barátom, ismerősöm oda van a "milfekért", nekem csak nagyon kevés jön be, ők is inkább ha fiatalosak.

Tudom, ez olyan mint mikor én leszek 40 éves akkor valószínűleg minden fiatal lányt szépnek fogok látni, és mindenféle szerénykedés nélkül abszolút nem vagyok jóképű, (sajnos) átlagosnak mondanám magam.

Csak nem értem, hogy a fiatal lányok/nők miért nem mondanak ilyet legalább az ismerőseimnek, hogy tudjam ha van sanszom?

Egyébként az idősebbektől is nagyon jól esik, nem azért a kérdés, csupán érdekel.

Szinte biztos vagyok benne, hogy sok velem egykorú kap ilyen bókokat, megjegyzéseket idősebb nőktől (más barátom is mesélt hasonlót) és az érdekelne, hogy vajon miért?

2021. nov. 18. 16:53
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
ja, nekem is csak az anyám mondja, hogy jóképű vagyok
2021. nov. 18. 16:57
 2/7 anonim ***** válasza:
75%

"Csak nem értem, hogy a fiatal lányok/nők miért nem mondanak ilyet legalább az ismerőseimnek, hogy tudjam ha van sanszom?"

Megválaszoltad a saját kérdésed:

"Tudom, ez olyan mint mikor én leszek 40 éves akkor valószínűleg minden fiatal lányt szépnek fogok látni, és mindenféle szerénykedés nélkül abszolút nem vagyok jóképű, (sajnos) átlagosnak mondanám magam."

2021. nov. 18. 17:02
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Egyrészt ez egy szófordulat.

Másrészt a korosztályuk kopaszodó, elhízott, papás öltözködésű tagjai között te egy "fess fiatalember" vagy :D

2021. nov. 18. 17:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát akkor be kell érned velük. Ha nincs ló, jó a szamár is.
2021. nov. 18. 17:58
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Tudod ki az idős 40 évesen..
2021. nov. 18. 18:53
 6/7 anonim ***** válasza:

5 Egy 26 éveshez képest igenis idősek a 40-esek.

Ugyanúgy, mint ahogy egy 15 éves szerint is öreg egy 30 éves, pedig nem az.

2021. nov. 18. 20:23
 7/7 anonim ***** válasza:
52%
40 körül kezdődik a látásromlás😛
2021. nov. 19. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!