Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján, úgy általában jóképűnek számítok? 20/F
Az önbizalom hiányom szülte ezt a kérdést, magam soha nem vettem észre, hogy jó lenne a külsőm, csak mások mostanában történő visszajelzései vetették fel bennem a témát. Túlzás nélkül az egyetem legjobb külsejű csaja kezdeményezett nálam, és vallotta be, hogy tetszem is neki (nem lett kapcsolat, de ez más történet). Aztán más lányok is kezdeményeztek már nálam, de ők nem jöttek be nekem. Nemrég egy szintén nagyon jó csajjal játszódott le mindez, helyesnek mondott ő is. Más lány is van, hogy a szemembe néz, olyan is volt, hogy megfordult utánam valaki. Fiúk is mondták már rám, hogy nem vagyok egy csúnya fiú.
185 cm vagyok, kék szem, hullámos barna haj, világos bőr, átlagos testalkat (pálcika sem vagyok, de izmos sem).
A szüleim is szépek voltak fiatalon, a felmenőim sem voltak csúnya férfiak (nagy-,déd-,üknagyapám). Nyilván, nem tudom úgy megállapítani mint egy nő, de ránézésre semmiképp sem voltak csúnyák.
A probléma csak az, hogy még nem volt barátnőm, lánnyal sem voltam még, és ez így elbizonytalanít, igaz elég töketlen voltam, most próbálok változtatni magamon. Ezek alapján attól még lehetek pusztán átlagos is? Lehet még esélyem szép barátnőre még életem során, vagy egyszer volt Budán kutyavásár?
Ezt így látatlanban nem tudom megállapítani. Ahhoz legalább kép vagy személyes találkozás kellett volna :)
Ha többen is ezt mondják rád,akkor nem kell aggódnod,biztos lesz vonzó barátnőd.
Velem is ugyanez van, hogy jóképű, helyes arcom van, de van bennem valami mélyen az önbizalmammal, mert én nem látom ugyanezt. + még majdnem 2 méter magas is vagyok.
Az elég jó jel hogy jól nézel ki, ha (vonzó) lányok mennek oda hozzád kezdeményezni.
24/F
Kivancsiva tettel :D Megneznek egy kepet rolad.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!