Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek alapján, úgy általában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján, úgy általában jóképűnek számítok? 20/F

Figyelt kérdés

Az önbizalom hiányom szülte ezt a kérdést, magam soha nem vettem észre, hogy jó lenne a külsőm, csak mások mostanában történő visszajelzései vetették fel bennem a témát. Túlzás nélkül az egyetem legjobb külsejű csaja kezdeményezett nálam, és vallotta be, hogy tetszem is neki (nem lett kapcsolat, de ez más történet). Aztán más lányok is kezdeményeztek már nálam, de ők nem jöttek be nekem. Nemrég egy szintén nagyon jó csajjal játszódott le mindez, helyesnek mondott ő is. Más lány is van, hogy a szemembe néz, olyan is volt, hogy megfordult utánam valaki. Fiúk is mondták már rám, hogy nem vagyok egy csúnya fiú.

185 cm vagyok, kék szem, hullámos barna haj, világos bőr, átlagos testalkat (pálcika sem vagyok, de izmos sem).

A szüleim is szépek voltak fiatalon, a felmenőim sem voltak csúnya férfiak (nagy-,déd-,üknagyapám). Nyilván, nem tudom úgy megállapítani mint egy nő, de ránézésre semmiképp sem voltak csúnyák.

A probléma csak az, hogy még nem volt barátnőm, lánnyal sem voltam még, és ez így elbizonytalanít, igaz elég töketlen voltam, most próbálok változtatni magamon. Ezek alapján attól még lehetek pusztán átlagos is? Lehet még esélyem szép barátnőre még életem során, vagy egyszer volt Budán kutyavásár?

2018. márc. 23. 18:47
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Inkább nem küldök képet senkinek. Most így mindenki elképzel egy számára tökéletes külsejű fiút a leírás alapján, amit nem szerettem volna. Nem hazudtam semmiben, tényleg így történt minden, viszont lehet neked vagy az előbbi válaszolóknak nem tetszenék, esetleg pusztán csak jobbra számított volna.
2018. márc. 23. 22:50
 12/20 anonim ***** válasza:
Hülyeség, hogy mindenki kezdeményezne, ha jó pasi lennél, a nők nagy része eleve nem kezdeményez (még a mai világban sem). De a hozzáállásod alapján szerintem nem is érdemled meg, hogy barátnőd legyen. És elárulom, hogy ha így folytatod, nem is lesz. Nagyon sok srácnál még annyi csaj sem kezdeményez, mint nálad, mégis van barátnőjük, holott talán kevésbé helyesek nálad. De a te döntésed, hogy valami hülyeséget hajkurászol-e, vagy inkább hajlandó vagy két lábbal a földön állni, és a valóságban élni. Viszont ha majd azt látod, hogy a csajok mind elkelnek, te meg ott maradsz egyedül, akkor talán megjön az eszed.
2018. márc. 24. 12:49
 13/20 A kérdező kommentje:

Hogy érted, hogy a hozzáállásom miatt?

Neme hajkurászok semmit, egyszerűen nem merek kezdeményezni, talán azért mert a valóságban élek.

2018. márc. 24. 13:50
 14/20 anonim ***** válasza:
Akkor még miért szarakodsz mindig azon, hogy jó pasi vagy-e? Nem tök mindegy, ha egyszer kezdeményeznek nálad? Ahelyett, hogy inkább ennek örülnél, és csajoznál, baromságokkal cseszed el az idődet. De igazad van, ez végül is a te életed. Aki a sok női kezdeményezés ellenére is csak azon tud rugózni, hogy vajon jóképű-e, meg hogy nem kezdeményez nála mindenki, és ezért biztosan nem jó pasi, na az mindenütt él, csak a valóságban nem. Ha kezdeményeznek, az azt jelenti, hogy bejössz nekik, ezen túlmenően minden más lényegtelen. Aki kezdeményez - vagy nem kezdeményez, de tetszel neki -, az valószínűleg jó pasinak tart, és ez a fő. Mondjuk felőlem az elkövetkezendő évtizedeidet is eltöltheted mindenféle agyalással, nekem nyolc, csak éppen a lehetőségek fognak elszaladni melletted (na meg az élet), és elhappolják az orrod elől a csajokat.
2018. márc. 24. 14:04
 15/20 A kérdező kommentje:

Igen ám, csak, hogy nem minden csaj kezdeményez, például az sem, aki már tetszik nekem hónapok óta. Mivel más lányok ennyi idő után valamit már tettek, míg ő nem, csak annyit, hogy a szemembe néz, így én nem merek felé lépni, de ő sem teszi meg. Nem tudom, hogy azért mert gondolja, hogy ő a lány, és vár rám, vagy nem is jövök be neki, csak én látok bele már többet a dologba.

Erre értettem azt, hogy nem merek kezdeményezni, csak akkor nyitok én is, ha a lány azt már megtette elsőnek, ő azonban nem akarja ezt megtenni.

Emiatt gondolkodtam el, hogy mégse tetszhetek neki, és másoknak sem, csak azoknak akik közelednek felém. Csajozni meg így nem is tudok ha nem vagyok biztos a dologban. Ez a félelem már csak ilyen.

Remélem érthető valamelyest, hogy mit akarok mondani.

2018. márc. 24. 14:49
 16/20 anonim ***** válasza:
Kicsit összekéne szedned magad, egy kis önbizalmat, amit nem másoktól kell elvárnod, hanem hinned kell magadban és elfogadni magad úgy, ahogy vagy. Nem tudhatod, hogy mi jár a lány fejében, lehet ő is így gondolkodik és csak arra vár, hogy megtedd az első lépést, ha viszont nem teszed meg akkor gondolj arra, hogy lehet elszalasztasz egy olyan lányt, akit nem kéne. Ha meg nem tetszel egy lánynak és visszautasít, akkor ne kudarcként éld meg, hanem legalább megpróbáltad és azért nem jött össze a dolog, mert nem ő volt a megfelelő és így ismét esélyt kapsz arra, hogy megtaláld a megfelelő lányt. :)
2018. márc. 24. 15:05
 17/20 anonim ***** válasza:
Nyilván nem kezdeményez minden csaj, sőt, a többség még manapság sem kezdeményez. Viszont azt kellene megértened, hogy ha nem kezdeményeznek, az nem jelenti azt automatikusan, hogy csúnya lennél, mint ahogyan a kezdeményezés sem jelenti azt, hogy helyes vagy. Ha bejössz valakinek, akkor az azt jelenti, hogy az illetőnek tetszel. Ennyi a lényeg. Nem tetszhetsz mindenkinek, és még ha tetszenél is, akkor sem kezdeményezne mindenki. Szóval felejtsd el azt a hülyeséget, hogy ha nem kezdeményez nálad mindenki, akkor nem lehetsz helyes. (És elárulom, hogy még a helyes pasiknál sem kezdeményez mindenki.) Éppen elég az, ha annak tetszel, aki neked is bejön. Felesleges görcsölnöd, sodródj egy kicsit az árral, ne a külsődre koncentrálj, mert elszaladnak melletted a lehetőségek. Ha átlagos is vagy, akkor is simán találhatsz szép barátnőt, mert mindenkinek más a szép, te is lehetsz jóképű egy olyan csaj szemében, aki a te szemedben "világszépe". Nem kell ezt túlmisztifikálni, ha tetszik valaki, akkor hívd el randira, és kész. Én se tartom magam helyesnek, mégis kezdeményeztek nálam lányok, és én is kezdeményeztem, néha nem is akármilyen külsejű csajokkal lehetett volna ez-az. Túl sokat rugózol ezen a "helyes-vagyok-e" álproblémán, ahelyett, hogy belecsapnál a lecsóba.
2018. márc. 24. 17:31
 18/20 A kérdező kommentje:

Értem, amit mondtok, tényleg rám férne egy kis plusz önbizalom, élvezni az életet csak úgy lehet, nem így befeszülve.

Számtalanszor elhatároztam már magam, hogy majd ez után, de mindig csak az lett, hogy még nem most, majd stb.

De most megint elfogott a vágy, úgyhogy hátha megtörténik az áttörés, és meg merem őt szólítani, vagy valakit.

2018. márc. 24. 20:15
 19/20 anonim ***** válasza:
A lányok többsége nem kezdeményez, szóval rá kell szoknod arra, hogy te tedd meg. Lehet, hogy a kiszemelted fél lépni, az is lehet, hogy nem jössz be neki, viszont ha egyikőtök sem lép, akkor sosem fog kiderülni. A csajok általában nem fognak az öledbe hullani, főleg ha mások nem csak várnak a sült galambra, hanem kezdeményeznek náluk, és elhappolják őket, így a java hamar el fog kelni. Menj oda a neked szimpatikus lányhoz, és kezdeményezz beszélgetést, vesztenivalód nincs. Egy normális lány egy tisztességes közeledésre nem fog bunkósággal reagálni. Szedd össze a bátorságod, beszélgess vele, ez még senkit sem kötelez semmire. Ha meg egyszer már sikerült legyőznöd önmagad, akkor rájössz, hogy ez nem is olyan lehetetlen vállalkozás, és máskor is menni fog. Minél többet gyakorolsz, idővel annál könnyebb lesz.
2018. márc. 24. 22:27
 20/20 anonim ***** válasza:
Hiú vagy és felszínes. Inkább ebben látom a problénát. De lehet ez sokakat nem fog zavarni.
2018. ápr. 2. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!