Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha állítólag sok fiatal férfi vonzódik idősebb nőkhöz, én pedig még fiatalabbnak is tűnök a koromnál, akkor miért az 50 feletti taták találnak meg rendszeresen?
Valószínű, hogy:
1, rossz platformon vagy,
2, nem vagy túl dekoratív,
3, hazugság lenne a fiatal férfis dolog??????
1, Attól, hogy idős vagy, nem fognak automatikusan vonzódni hozzád. Pont úgy, ahogy a nők vonzódnak az idősebb férfiakhoz, de nem a 120 kilós, pocakos, foghíjas, alkesz gyári melóshoz. Önmagában a kor mellé azért általában kell még más is.
2, A legtöbb srácot már az 1-2 évvel idősebb nők is lazán lekoptatják, szóval többségük csak akkor próbálkozik idősebb nőnél, ha egyértelmű, hogy nyerő pályán vannak.
"Ha állítólag sok fiatal férfi vonzódik idősebb nőkhöz"
Mert ez egy baromság. A legtöbb férfi a 18-26 éves nők után kastat.
Érdekes. Engem a nálam 10-15 évvel fiatalabb pasik találnak meg főképp. Én meg ezen csodálkozom.
43/N
Nem tudom, nekem például annyira nem számít a kor. Sokkal fiatalabbnak látszom, a huszonévesek incselkednek a metrón, ami zavarba hoz.
Ha valaki huszonkettő és bölcs az nem egyenlő egy ötvenes neccpólós tévénézővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!