Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Blacmoneyhu kérdése:
Van egy lány 12 éves, én egy kicsit idősebb. a lánynak állítólag tetszek?
Figyelt kérdés
A haverjaim azt mondják hogy csak egy tanács feletsem el... mert idősebb vagyok a lanytolmeg azt mondjak hogy sokkal idosebbnek nézek ki... kopasz haj, elegge menőnek tartanak azt mondták ne nevettessem magam, a lány tényleg szép, szerintetek igazuk van vagy csak irigyek..?2019. aug. 31. 01:14
2/9 Aabbgfggfgf válasza:
A barátaidnak igaza van, tényleg felejtsd el.
3/9 anonim válasza:
Ha 18 alatt vagy,akkor törvényileg szexelhettek. A BTK szerint. (Mert ugye a 18-19 is tini évek) Egy 18 év alatti személy létesíthet szexuális kapcsolatot egy 12 év felettivel. Az az a 12 éves is szexelhet 18 év alattival. Ha a személy betöltötte a 18. Életévét akkor 14 év alattival nem szexelhet mert bűncselekményt követ el. Azt nem tudom hogy mennyi börtönbűntetést kapna de szerintem sokat.
4/9 anonim válasza:
Ha 3évnél több a korkülönbség köztetek akkor felejtsd el.
6/9 anonim válasza:
Kopasz haj...
Nem vagy te érettebb annál a 12 évesnél..
7/9 anonim válasza:
A 12 éves agyilag még teljesen gyerek. Öltözhet kihívóan, meg push-upolhatja a melleit, attól még gyerek marad. Még a 14 évesek zöme is az, de egy 12 éves garantáltan éretlen egy párkapcsolathoz. Ha te 2-3 évnél idősebb vagy tőle, az már szinte generációs különbség, annyira más viselkedésű, értékrendű, élettapasztalatú egy 10-12 éves vagy egy 15-18 éves ember.
8/9 anonim válasza:
Lényegtelen. Én már láttam 12-13 éveseket párkapcsolatban idősebb fiúkkal. Az egyik már szexelt is. Szóval nem olyan a világ mint régen. A lányok már kíváncsiak és érdekli őket a szex. Ezért is vitte le a törvény 14-ről 12-re. Csak 18 év feletti nem létesíthet szexuális kapcsolatot 14 év alattival.
9/9 anonim válasza:
Azért kérdeztem hány éves vagy, mert ha 14, akkor 2 év nem probléma szerintem, de 15-16 évesen már felejtsd el, csak egy kislány, mégha sok 12 éves aktív nemi életet is él, akkor is... Nem a szextől lesz senki sem érett.
De gondolom a kopasz "hajad" miatt nem 14 vagy, hanem olyan 16-17 év körüli... Szóval a barátaid jól mondják, felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!