Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy nálam 2 évvel idősebb fiúba, akinek ráadásul (állítólag) még barátnője is van. Hogyan tovább?
Én 13 vagyok, ő 15. (Nem kérek a "minek neked pasi, még túl fiatal vagy!"- beszólásokból. Köszönöm.) Tegnap beszéltünk először, facebookon. Az egyik volt évfolyam társam átment 6 osztályos gimibe, ahová a nővére is jár. És abba az iskolába jár az a fiú is. És mostanában jött össze a barátnőm nővérével.
Én zongoráról ismerem. Egy tanárunk volt. Már akkor belészerettem. És végül kinyomoztam a nevét.
Aranyos fiú, felismert, még a nevemet is tudta. (Pedig nem beszéltünk előtte)
És én úgy szeretnék minimum a barátja lenni! Legjobb esetben a barátnője.
Tehát akkor most nem szólhatok be? :( Ümümümü! :( Na, mindegy! Mi a kérdés? Hogy hogyan tovább? Teljes mértékben egyszerű, simán csak beszélsz vele. Ennyi! Ez az alapja mindennek, a kommunikáció. Érdeklődsz iránta, esetleg szervezel vele programokat. Zum Beispiel mondod, hogy hétvégén megy a moziban valaki jóféleség, aztán elhívod. Érted? Persze, hogy érted. :D
Tehát ennyi. Nem bonyolult dolog ez. Csak lazán csináld, ne is legyen célod, egyszerűen szervezd a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!