Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » El kellene költöznöm otthonról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El kellene költöznöm otthonról ahhoz, hogy párt találjak magamnak? 26N

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Megmondom az őszintét, volt korábban két kapcsolatom, az első idősebb volt nálam, a második viszont velem egykorú, ő is még otthon élt és úgy terveztük, hogy közösen költözünk el otthonról közös albérletbe (végül szakítottunk és idáig nem jutottunk).

Viszont most így szingliként lassan 2 éve, bevallom, nem nagyon gondolkodtam azon, hogy elköltözzek otthonról. A fizetésem nem olyan rossz, viszont ez csak pár hónapja jó, előtte anyagilag sem tehettem volna meg, hogy elköltözzek, még talán egy szobabérlés sem jött volna ki belőle.

Mivel Budapesten születtem és itt is élek, egyszerűen anyagilag nem éreztem sose jó döntésnek csak azért elköltözni egyedül, hogy ne otthon éljek, közben pedig a fizetésem fele elmegy lakhatásra. Egyébként anyukámmal (elvált szülők) és tesómmal élünk hármasban, ráadásul anyának mostanság sajnos sokat is kell segíteni, mert rákos, műtét, kemoterápia stb, szóval nem is abban az időszakban vagyok, mikor ezen jár az eszem. Meg szerencsére tudok homeofficeolni (tesóm nem), így pl. műtét után vagy ha anyukám rosszul van, otthon is tudok vele lenni nap közben is.

Nekem fontos, hogy félre tudjak tenni, illetve a szenvedélyem az utazás, és tudom jól, hogy sem félretenni, sem utazni nem tudnék, ha elköltöznék, hónapról hónapra élnék enyhe túlzással.

Viszont társkeresőn úgy érzem, egyből elhasalok, ha ez kiderül, hogy nem élek önállóan. Úgy érzem, életképtelennek tartanak, miközben ez nincs így, tudok főzni, illetve a háztartást is jóformán a tesómmal közösen visszük, főleg mostanság, hogy anya beteg.

Most úgy érzem, ameddig nem költözöm el, addig nem is találok párt magamnak, úgyhogy nagy dilemmában vagyok. Minden porcikám tiltakozik az ellen, hogy annyi pénzt kiszórjam albérletre, de közben lehet így pedig sosem leszek megfelelő senkinek...

dec. 23. 09:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
13%
Ha instara való vagy akkor nem hátrány.
dec. 23. 10:57
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha elakarsz költözni, költözz, de ne azért mert nem tetszik valakinek társkeresőn, hogy nem egyedül laksz. Szerintem ez max annak hátrány, aki nem tudja megoldani sehogy sem, hogy egyedül legyetek, kivéve ha hozzád mentek.
dec. 23. 10:57
 13/24 anonim ***** válasza:
15%
Kapcsolathoz alap hogy külön élsz. Akkor vegyél ki albérletet ha megteheted.
dec. 23. 11:12
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Én sem gondolom ezt hátránynak. Annak meg nincs értelme, hogy a fizetésed nagy részét kifizesd albérletre csak azért, hogy elköltözz otthonról.

Ha jó a légkör otthon akkor nincs miről beszélni.

Ráérsz akkor elköltözni ha lesz párod és szóba kerül az összeköltözés.

dec. 23. 13:37
 15/24 anonim ***** válasza:
9%
Nekem nem tetszene értékes felnőtt férfiként. Van ami fontosabb a pénznél. Én együtt nem tudnék lakni ennyi idősen a szüleimmel, hisz saját életem van saját szokásaimmal.
dec. 23. 14:18
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez egyáltalán nem lenne hátrány.

F

dec. 23. 18:27
 17/24 BeefEater ***** válasza:
86%

Ha nekem az elején valaki elmondja, hogy a szüleiddel laksz és a rákos beteg anyukádnak segítesz, az kifejezetten pozitívnak számítana.

Ha otthon laksz és jó (egészséges) a kapcsolatod a szüleiddel, akkor szintén nem zavarna.

39F (ez most talán számít)

dec. 24. 12:06
 18/24 anonim ***** válasza:
53%

Ne aggódj nőként neked ez nem hátrány, csa ka férfiaknak az. Te még "hős" is leszel, hogy segítesz anyukádnak, ha egy férfi teszi ezt akkor is lúzer, gyökér...

Szerintem amúgy EGYETLEN férfit sem érdekel az, hogy te hol laksz, mármint, hogy otthon vagy egyedül, külön. Emiatt senki nem fog visszautasítani ezt garantálom neked.

Férfiként más a helyzet, ott minden szarért, apró dologért kukáznak.

dec. 25. 00:07
 19/24 A kérdező kommentje:
Igazából tinderen látom sokszor kiírva, hogy önálló nőt keresnek. Meg volt, aki eleve úgy írt rám, hogy felsorolt 4 dolgot, hogy mi fontos neki, és hogy megfelelek-e a kritériumoknak. Az egyik az volt, hogy egyedül élő (bár volt olyan kritérium, hogy legyen jogsim is, amit szintén jövőre szeretnék csinálni, szóval több ponton "elbuktam")
dec. 25. 10:15
 20/24 anonim ***** válasza:

19

Várható volt hogy a ferfiak megsértődnek az irreális elvárások miatt. Aztán elkezdik ők is elvárni ezeket.

dec. 25. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!