Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderesek! Szerintetek tinder nélkül, vagy tinderrel jobb párt keresni, ha normális kapcsolat a cél?

Figyelt kérdés
24 éves férfiként két éve pörgetem. Rengeteg randim volt, és “kalandom” de egyik lány se volt olyan akivel úgy el tudtam volna magam képzelni. Az utóbbi időben azt veszem észre, hogy kiégtem tőle. Természetesen fontos hogy jó kinézetű lányt találjak, de az nem ér semmit ha értéktelen, mint a tinderen a lányok 90%-a. Mit gondoltok, mi a valószínűbb, tinder nélkül, vagy tinderrel lehetséges jó kapcsolatot találni?

ma 19:34
 1/3 anonim ***** válasza:
32%
Férfiakat nem tartod vonzónak?
ma 20:07
 2/3 anonim ***** válasza:
51%
Te valasztod ezeket a noket. Am mi alapjan vagy te ertekesebb?
ma 20:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Azért az nem mindegy, hogy azért nem kellenek neked, mert nem illettek egymáshoz, már az elején érződik, hogy túl sok a különbség, vagy így maga az egész személyiségük, értékrendjük értéktelen neked?

De srácok között is rengeteg olyan van fent, akiket inkább hagyjunk is..

Ettől függetlenül én találtam már ott kapcsolatot is. :)

ma 22:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!