Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet bevágódni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet bevágódni egy csajnál, átlagos külsővel?

Figyelt kérdés
Mit kell csinálnom ahhoz, hogy egy érdektelen csajnál izgi legyek?

ma 18:00
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Autó, pénz, jó duma és humor
ma 18:12
 2/9 A kérdező kommentje:
A dumára lennék leginkább kíváncsi.
ma 18:13
 3/9 anonim ***** válasza:
56%
Vonzalom nélkül mondhatsz te akármilyen jó dumát nem fog működni. Az már csak a személyes véleményem hogy az összes ilyen csajozós duma szerintem nagyon cringe és nekem mindig óriási turn off volt. Beszélgessen velem úgy, mintha egy másik emberrel beszélne, legyen érdekes, legyen véleménye, az jön be.
ma 18:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Tehát nem létezik olyan duma amivel leveszem a lábáról?
ma 18:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha nem jössz be neki akkor nagyon valószínű hogy nem. Legalábbis konkrét duma ilyen biztos nincs. Ettől lehet hogy valamiben annyira jó vagy, hogy mégis tetszik neki, mondjuk nagyon vicces vagy vagy nagyon intelligens.
ma 18:23
 6/9 A kérdező kommentje:
Ha először rám sem néz, de valamiért szóba elegyedünk, elkezdünk beszélgetni, akkor van rá esély hogy megtetszem neki?
ma 18:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Ezt távolról nem lehet tudni. Esély mindig van, és szerintem nagyobb ha nem görcsösen akarsz neki tetszeni csak beszélsz vele mint egy másik emberrel.
ma 18:35
 8/9 anonim ***** válasza:
🤑🤑🤑🤑
ma 18:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Tehát ha laza vagyok az segít? De hogy legyek laza, amikor befeszülök ha egy számomra bejövős nővel akarok beszélni?
ma 18:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!