Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A privát üzeneteket miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A privát üzeneteket miért hagyják figyelmen kívül a nők?

Figyelt kérdés

Az utóbb időben a normális hangvételű kérdéseket kiíró, és normálisnak tűnő kérdezőknek írtam üzenetet, olyanoknak, akik párt kerestek, reményvesztett stílusban. Én írtam, senkitől semmi válasz. Valójában akkor azért nincs is párjuk, mert elszalasztanak mindent?

Persze lehet kamu egy része, de azért az összes nem.

ma 19:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
58%
Nekem se írnak vissza.
ma 19:09
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem nők. Csak egy tipp ;)
ma 19:10
 3/16 anonim ***** válasza:
51%

Tudom, részint van kötődése a soraimnak a kérdésedhez, de bennem van egy elképzelés az oldal felhasználásának tökéletesítésére, hogy minél többen "élményként" tekintsenek rá.

Vannak olyanok, akik bármilyen elvi oknál fogva nem kívánnak privátban kommunikálni - mint ahogy azt te is megfogalmaztad, kérdező. Ezt tiszteletben lehet tartani, ezzel semmi gond.

Szerintem a személyes beállításokat ki lehetne bővíteni egy olyan funkcióval, ami épp ezt hivatott szolgálni. Lehessen kikapcsolni az üzenet fogadását és akkor itt a válaszok alatt nem jelenne meg a "Privát üzenet" felírat.

Mit gondoltok?!

Így csak az kap levelet, aki potenciálisan nyitott erre a funkcióra és akik viszont nem, azokat senki nem zargatná.

ma 19:25
 4/16 anonim ***** válasza:
36%
Ez a gyakori kérdesek. Nem tarskereső.
ma 19:25
 5/16 A kérdező kommentje:
4-es. Igénytelen nem vagyok, elkeseredett kissé. Nincs párom, és hiába van jó egzisztenciám, nem nézek ki csúnyán, megvan mindenem, semmi esélyem. Megadom magamnak, hátha.
ma 19:31
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

#3 szerintem ez jó így ahogy van. Mert ezzel védik az anonomitásunkat. Esetleg az lehetne hogy miután beállítottuk azt hogy nem kérünk üzenetet akkor nem is kapunk, viszont a küldő ezt nem látja és elküldheti.

Aki csak néhány kategóriát látogat, az nagyon képben van annak felhasználóival. Én is itt. Meg biztos más is. Ha az fogadná az ilyet a "privát üzenet" kattintásra hogy ez a felhasználó letiltott, és mondjuk tudja hogy egynek küldött olyan üzenetet ami miatt letiltotta, máris nyomkodhatja a válaszok alatt a privát üzenetet és akinek nem tud írni, az az. És máris szép kis profilt tud rittyenteni róla.

ma 19:36
 7/16 anonim ***** válasza:
68%
Lényegtelen milyen egzisztenciád van, ne ezzel hencegj itt. Attól még valami baj van a toronyban és kibaxott nagy redflag kisugárzásod van, hogy random vadidegen nőkre írsz egy anonim oldalon.
ma 19:36
 8/16 anonim ***** válasza:
58%

Engem zavar hogy nem a téma miatt irt rám ami érdekelne hanem kihasználná nyomulásra es csak az érdekli.

Ha meg nő ír a téma miatt,akivel valoban lehetne levelezni erről, abban meg az zavar hogy tulajdonképpen lelkisegelynek néznek, hogy én segitsek az ő gondjainak megoldásában (ami összefügg a témával ugyan de önös érdekeltsége van)

ma 19:49
 9/16 anonim ***** válasza:
21%

Itt a felnőtt párkapcsolatokba mondod? Szerintem tuti azért, mert látják milyen emberek is vannak itt, és azért sem. Amúgy férfira és nőre egyaránt igaz. Alternatív tippem pedig az, hogy rossz a lelkiismeretük. Sok balhé fut itt, sose tudni nem-e épp az próbál ismerkedni veled, akivel legutóbb órákon át vitáztál, vagy épp nagyon alja mód beolvastatok egymásnak.

Nem mondom mindenki ilyen. De talán ez is részben oka lehet annak, amiről a kérdésed szól.

ma 19:50
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Magyarországon tudtommal ez nem legális.
ma 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!