Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik küldözgetik a privát üzeneteket azok mire várnak?
Itt gondolom nem a kulturáltabbakra gondolsz, akik egy kommentedre reagálnak, hogy bővebben kérdezzenek a témában.
A többiek legtöbbször elkeseredett puncivadászok, akiknek nem elég megnyerő a külseje hogy sikerük legyen egy normál társkeresőn, vagy valamilyen fétisük van, amihez nem biztos hogy elsőre az arcukat is adnák.
L
Igen, nekem többször összejött már belőle valami. Én inkább azokat nem értem, akik ennyire privát fóbiásak. Ha nem érdekel amit írtak, akkor nem reagálsz rá és kész, vagy letiltod. Sosem fogom megérteni, hogy minek regisztrálnak ide ilyen emberek, akiknek ez ennyire para.
Ez az oldal pont arra lenne jó, hogy ismeretlenül tudjál beszélni másokkal olyan dolgokról, amikről a való életben az ismerőseidnek nem akarsz. Ha meg nem tetszik a beszélgetés, akkor bármikor tudod tiltani a másikat, és eltűnni indok nélkül.
Szóval tényleg nem értem.
6-os!
Igen, és ez pont az az oldal, ahol azonnal le tudod tiltani a neked nem tetsző embereket, és röhögsz rajtuk egy jót.
Akinek ekkora frusztrációt okoz ez az oldal, azzal valami mentális probléma van szerintem, és nem értem, hogy egyáltalán miért van akkor itt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!