Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ismerősöd rokonod akit láttál már akár privát készítésű szex videóban?
Figyelt kérdés
Meglepődtél amikor láttad, és elítéled ezért? Vagy úgy vagy vele, hogy ez ő magánügye?okt. 10. 13:38
1/9 anonim válasza:
Van. Egy volt sulitársam. Nem érdekel. Ő dolga
2/9 anonim válasza:
Nem és nem is szeretnék ilyet látni. Nekünk vannak házivideóink én sem szeretném ha bárki látná.
3/9 anonim válasza:
Mikor fiatal voltam mobil töréssel foglalkoztam, hálózat mentesítéssel, rootolással, jailbreakkel stb. Rengeteg ismerősöm hozta be hozzám a telefonját és meglepően soknak volt meztelen képe, szex fotója, videója. Persze nem mentettem ki soha egyet sem magamnak, de azért néhány nagyon is bejött.
4/9 anonim válasza:
Lány osztálytársamról készült pár video, mikor huszonéves volt. Egyedül maszturbált, vagy másik lánnyal játszadoztak egymással. Néhányat megnéztem, de nem izgat különösebben.
5/9 anonim válasza:
Igen, több ismerőst, rokont is láttam ilyen videón fotón stb. Egy volt osztálytárs nőmet, több barátnőmet, és pár távoli és közeli családtagomat is. N
6/9 anonim válasza:
Sajnos nem volt szerencsém . De megnézném pár ismerősömet az tuti.
7/9 anonim válasza:
#3 azért megnézném, hogy hány rejtett file-od van a gépeden. tele a sok cuccal.
8/9 anonim válasza:
#3 Nem mentettek ki?Hihetö a mai napig arra recskázol..
9/9 anonim válasza:
#8-as vagyok javítok.
Tehát #3-as Nem mentetted ki? Hihetö a mai napig arra recskázol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!