Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért írogatnak itt random nőknek privát üzeneteket, amikor van "Ismerkedés" topic?

Ezt én se fogom soha megérteni. Egyszer-kétszer rákérdeztem, hogy miért velem (aki semmilyen módon nem jelezte, hogy nyitott lenne) szeretne ismerkedni, amikor van Ismerkedés kategória. Nagyrészt az alábbi reakciókat kaptam válaszul:
- ne flegmázzak, hanem legyek nyitott mindig mindenkire, különben egyedül halok meg
- szimpatikus voltam a válaszom alapján (érdekes mód ezt az indoklást mindig a Szexuális kategóriában írt válaszaim nyomán kapom)
- mert miért ne?
Engedd el, kérdező, vannak nagyon kétségbe esett férfiak, akik a nagy számok törvénye alapján inkább ráírnak mindenkire, csak hátha egyszer nyitott lesz a másik. Az ilyenkor lényegtelen számukra, hogy egyértelműen kéretlen az ajánlatuk és esélytelenek. (Ha a válaszomban leírtam, hogy párom van, akkor mégis mit vár?)

"Legfeljebb le lesznek tiltva, de biztos, hogy néha bejön, különben nem csinálnák."
á, a gáz kezdeményezéseket nem azért csinálják, mert néha bejön. ez az illető késztetéseiről, és azok nem túl kifinomult levezetéséről szól. avagy a borsodi busz hátsó traktusa felől érkező "de megb*sználak, dikk" beszólásokból sem lett még soha kölcsönös vágyon alapuló közösülés, egyszerűen csak beszól, mert ettől érzi jól magát.

#8 nem arról van szó, hogy lehetetlen vagy tilos itt ismerkedni.
arról van szó, amikor valaki futószalagon küldi az ismerkedős leveleket kb. a semmire, csak mert nőnemű illetőt sejt az adott válasz mögött. ami annak a szánalmas állapotnak a virtuális megfelelője, amikor valaki a valóságban tekintet nélkül a másik nyitottságára és jelzéseire mindenféle helyzetben válogatás nélkül bepróbálkozik.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!