Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert nem vonzo az, ha nokent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem vonzo az, ha nokent fizikai munkat vegzek?

Figyelt kérdés

Egyszeruen azt vettem eszre, hogy mikor megmondom mit dolgozok (mezogazdasagi gepesz vagyok), hirtelen megkapom azt hogy miert nem irodaban dolgozok es hogy akkor ki fozne otthon meg takaritana ha szezonba 12-16 orazok. 24 eves vagyok,es kicsit letort az ismerkedesben ez, tenyleg csak az a no aki a ferfiakat szolgalja? Szeretem a munkam, szeretem amit csinalok es tisztasag vesz korul a traktorfulken kivul otthon, de vagyok a szeretetre. Miert ellenszenves sok ferfi?

(Nem itelkezes celjabol irtam)

tegnap 21:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az köt bele ilyenekbe aki arra használná a nőt hogy otthon mosson főzzön takarítson háztartást vezessen gyereket neveljen, hogy ne a férfinak kelljen ilyenekkel vesződni.
tegnap 21:14
 2/8 anonim ***** válasza:
32%
Én például drog diller voltam egy ideig..most hogy kb pár hónapja abba hagytak full lenéznek azért is hogy egyáltalán munkát keresek, mert mindenki azt hitte hogy ebből aztán nagyon meglehet élni..senkivel nem kell törődni főleg a mai világban ha saját magadról van szó
tegnap 21:17
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
szerintem menő, max az lehet a háttérben h férfiasabb a munkád mint nekik egy kicsit kissebbségi érzésük lehet ettől
tegnap 21:23
 4/8 anonim ***** válasza:
28%

Most ez nagyjából olyan, mintha egy férfi műkörmös vagy pillás lenne.Biztos lenne olyan nő, akit ez taszítan.

Még a fodrász úgy elmegy, de szerintem a műkörmös férfi már sok nőnél határon kívül esne.

Miért nem parasztok közt nézelődsz? Most a paraszt szót nem pejoratív értelemben használom, hanem mint mezőgazdasággal foglalkozó személyt.

tegnap 21:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
#4 . Van egy srác règen barátok voltunk aki műkörmös tanfolyamot vègzett. Teljesen heteró nagy csajozógèp volt....Szerintem azèrt ment el hogy ott is lehet ismerkednie.. Állítólag a csoport legjobbjai közt volt szèpen tud mintákat festeni.
tegnap 21:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább vagánynak tartom a munkád, rátermett Nő vagy! Itt a közelben is van egy mezőgazdasági vállalkozó, és a nő csak úgy megy a nagy traktorral, gépekkel, és nekem nagyon tetszik, hogy ilyen munkát végez. A végzettségem nekem is mezőgazdasági, bár nem dolgozom benne jelenleg.
tegnap 21:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Kèrdező! Rengeteg gazdász traktoros lány videót nèzek. Èn őket 1000%ban nőisnek tartom. Sőt 90%uk nagyon igènyes a gèpre is önmaga megjelenèsère is. Nem tudom milyen gèppel dolgozol, de magyar mezőgazdaság csúnya valósága volt hogy a traktor szine piros kora 30 èv minimum márkája meg MTZ vagy zetor. Sokan nem tudják milyen tèrinformatikai megoldások vannak a mezőgazdaságban mihez kell èrteni egy traktor kezelőjènek. Nem tudják hogy az asszinkron recsegős váltót leváltotta pl a powershift. Egy 10 èves traktorban annyi gomb ès kar van hogy .....

Üdv egy agrármèrnö szakról kiesett Aranykalászos gazda aki a közútnál Unimoggal kaszál. :))

U.i a jó nősèg belűlről fakad bárki bármilyen munkával lehet szexi.

tegnap 22:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert a diplomások mindenkit lenéznek, aki nem diplomás és nem irodai melót végez. Szerintük a melós = buta, csóró, tahó.
tegnap 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!