Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire számít "gáznak", ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít "gáznak", ha a lány kezdeményez?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, akinek soha nem volt még barátja és óvoda óta fiú sem, akinek bejönne. Pár éve még a barátkozással is óriási problémáim voltak aztán az kialakult, de látom, hogy így se nagyon vagyok mindenki kedvence. Mindig kedves és segítőkész próbálok lenni, nagyon szívesen meghallgatom az embereket, a hozzám legközelebb állok szerint pedig nagyon vicces és bulis vagyok. Nagyon nehezen tudom felfelé tornázni az önbizalmam, és ez nagyon nagyon lehúzza, hogy nem tetszek senkinek. Tudom, hogy nem vagyok szép, átlagosnak nem tudom átlagos vagyok-e, de nyitott és kalandvágyó. Mindig keresem az okokat, és csak oda lyukadok ki, hogy a külső a baj (amin persze évek óta dolgozom), de van olyan is, hogy aki ismer se bír annyira. Nem azt mondom utálnak, inkább semleges vagyok. Gondolkoztam, mi lenne ha én lennék a kezdeményező, bár nem tudom mennyi esélyem lenne. Lehet kissé prűd az elmélet, bár én nem, de szerintem a fiú kéne kezdeményezzen a lánynál, ő udvarolgasson. De esetemben ez más.

Előre le szeretném tisztázni, hogy nem interneten való ismerkedés céljából írtam ki a kérdést, csupán kíváncsi vagyok, hogy vélekednek az emberek. Nem szeretem, ha nem látom szemtől szembe azt az embert, akivel ismerkednék, és nehezen is bízom az ilyesmikben. Másrészt nem olyan romantikus, ha elmesélem valakinek, hogy "hát minden úgy kezdődött, hogy rámírt...".:)

Köszönöm annak, aki végig olvasta, mem terveztem ilyen hosszúra.

ma 18:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Van hogy félénk a srác. Ha ezt észreveszed és tetszik az illető, szerintem nyugodtan próbálkozz.
ma 18:29
 2/9 anonim ***** válasza:
23%
Ovisok között "gáz" bármi is.
ma 18:39
 3/9 anonim ***** válasza:

"Tudom, hogy nem vagyok szép, átlagosnak nem tudom átlagos vagyok-"

Úgy látom, nagyon bizonytalan vagy. Mutatsz képet magadról?

ma 18:44
 4/9 anonim ***** válasza:

Az ilyen nem vagyok szép, átlagos vagyok max kérdésekre mindig ugyanazt írom

Az embrek 80 százaléka átlagos és átlagon aluli... és szaporodnak? Igen

És fognak 200 év múlva is? Igen...

tehát ezzel eddig nincs gond

ma 19:25
 5/9 anonim ***** válasza:

Egyik részem azt mondja, hogy fiatal vagy még és jó próbálgatni a saját erődet.

Más részről pedig azt, hogy igen, az a jó, ha a férfi kezdeményez. Viszont lehet csábítani, vonzani, és ezt lenne érdemes gyakorolni igazán, próbálgatni. :) Minden nőben van valami szépség, találd meg az előnyös oldaladat! :)

ma 20:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a te korodban hótmindegy, minden rosszindulat nélkül mondom, hogy nem valószínű amúgy sem, hogy életed párja lesz, akivel összejössz. Általában jobb, ha a férfi kezdeményez, nem azért, mert így illik, csak a kezdeményező típusú férfiakban sokkal nagyobb eséllyel van meg egy rakás olyan tulajdonság, ami kell egy normális kapcsolathoz. Nem vagyok kifejezetten ilyen “a férfiak meg a nők két külön bolygóról jöttek” elméletek hívője, de pár dolog igaz szerintem általánosságban, az egyik pl az, hogy nőként krva gyorsan meg lehet unni, ha mindent neked kell kezdeményezned egy kapcsolatban, a kommunikációt, programokat, szexet, bármit, ez abszolút megöli a vágyat a másik iránt idővel. Az ilyen tutyimutyi srácok kapcsolatban is ilyenek maradnak nagy eséllyel, pláne, ha betalálsz egy olyat, akinek annyira be sem jössz, csak kedvel meg legalább végre van csaja és neki semmit se kellett tenni érte.

Mivel fiatal vagy, simán ráérsz próbálkozni, kitapasztalni dolgokat, szóval kezdeményezz nyugodtan, csak csodát ne várj a dologtól. De még az is lehet, hogy szerencsés leszel és te pont találsz egy tök jó kapcsolatot így is.

ma 20:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Semennyire.
ma 20:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Egy bizonyos szintig jó szerintem, ha a nő kezdeményez. Nekem minden kapcsolatom így lett eddig. De itt a kezdeményezés a nők részéről a minimumot jelenti részemről, pl. egy "félreérthetetlen" mosoly vagy nézés, egy "olyan" reagálás egy általam tett mondatra, vagy bármire. Innentől kezdve jövök én.

Viszont ez nekem kell. Az olyan nőkhöz sosem tudtam közeledni, akik bár tetszettek, de semmi jelét nem adták, hogy kölcsönös lenne. Én akkor inkább be sem próbálkozok.

Szóval, lehet, hogy rosszul értelmezem én a kezdeményezést, mint olyat, de nálam már ez azt jelenti, ha a nő - akár először ő - valamilyen módon kifejezi, hogy nem vagyok kellemetlen a számára.

Viszont a kimondottan nyomulós, túl harsányan és egyértelműen kezdeményező nőkkel szintén nem nagyon tudtam mit kezdeni.

Olyan viszont szintén már volt többször, hogy pl. az első csókot a nő nyomta le, szóval már ilyen kezdeményezés is volt nekem nőktől. Ezzel sincs baj szerintem, nyilván én is ott voltam az adott helyzetben, bizonyos előzményekkel (amikor akár már én kezdeményeztem, akár úgy, hogy különösebben észre sem vettem), aztán a nő húzott magához és kezdte a csókot.

ma 20:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Fiatal vagy még, legyél óvatos és körül tekintő a pasikkal. Sok az idióta fura alak.

Linkelj be ide egy stock fotót amin hozzád hasonló teljes alakú női modell van és meg mondjuk hogy jó nő vagy e azonnal.

30F

ma 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!