Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nem kedvelitek a félénkebb, tapintatos srácokat?
Figyelt kérdés
dec. 23. 12:26
1/124 anonim válasza:
Azzal nincs bajom, ha tapintatos valaki, épp ellenkezőleg. A félénkség már jobban zavar, mert én sem vagyok egy félnék jellem és sokkal jobban egyhullámhosszon vagyok azokkal, akik szintén nem azok. Akik mernek nyitni és megszólalni, nem kell minden gondolatukat kihúzni belőlük.
2/124 anonim válasza:
Mert én sem vagyok félénk és tapintatos és nem tudok ezzel mit kezdeni. Nyilván ne legyen egy ősbunkó a másik, normális, ha odafigyelsz a másik érzéseire, de egyesek ezt annyira túlzásba viszik, hogy az borzasztó, nem tudom, hogy magukból indulnak-e ki, lehet nagyon rossz gyerekkoruk volt és a szülők vagy az osztálytársak terrorizálták folyamatosan őket, nem tudom, de engem nagyon tudnak idegesíteni az ilyen “bocsi, hogy elszívom előled az oxigént, próbálok kisebbeket lélegezni🥺” emberek.
3/124 anonim válasza:
Mert nem férfiasak.
F
(Én is elég nádszál lelkű vagyok, de legalább nem teszek úgy, mintha ez nem lenne probléma, és legalább elismerem, hol kell magamon javítani.)
4/124 anonim válasza:
2. Azert mert hiper aktiv vagy es fojton porogsz masnak meg nem kell..
5/124 anonim válasza:
Nem is írta, hogy kell, hanem azt, hogy ő így él és ehhez illő párt szeretne. Más embereknek más preferenciája van.
6/124 anonim válasza:
Mit kezdjek egy félénk férfival? Ha meg kell védeni, vagy ki kell állni értem, akkor meg majd pislog, mint hal a szatyorban? Nagyon vonzó tulajdonság egy férfiban, tényleg...
7/124 anonim válasza:
#6: Miért is kellene megvédenie bárkinek is másokat? Erős nők vagytok ti, nem akarjátok a patriarchális, régi világot, hát akkor védjétek meg magatokat. A férfi nem testőr, nem túsztárgyaló, mindenki oldja meg maga a konfliktusait.
9/124 anonim válasza:
Mert nem lehet velük semmit csinálni, mert vezetni kell mint vmi kiskutyát, nem állna ki mellettem, a gyerek mellett sem, nincs benne szenvedély sem, nem előrehúzó erők hanem hátra stb.
10/124 anonim válasza:
7, talán azért, mert még mindig patriarchátus van, és rengeteg férfi képtelen az érzelemszabályozásra, és agresszívak és sokszor bántalmazóak. Szóval én olyat férfit választok, aki mellett testileg és érzelmileg is biztonságban vagyok. Mondjuk ez neked is jó hír, mert pl. az én férjem állt ki már nem egyszer nyeszlett szerencsétlen férfitársaiért is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!