Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nem kedvelitek a félénkebb, tapintatos srácokat?
33
Ezek szerint a gyerekek is kevesebbet érnek? Mert úgy tippelem, bármikor magam alá tudnék gyűrni egy hatévest.
Akkor meg is tehetem? És ha megteszem ne legyen következménye? 😂
Ajjj, az a férfi logika… Ismét csillog.
Téged pedig bármikor maga alá gyűrne Jason Momoa, ezek szerint kettőtöknek sem ugyanazok a jogok járnak? Már az ókorban bőven meghaladott volt az a tévképzet, hogy a fizikai erő az egyetlen értéke és előnye egy embernek.
Úgy írsz, mintha nekem mindennap hálálkodnom kéne, amiért aznap sem erőszakolt meg senki. Te ilyen jellem vagy? Ennyire alacsonyra helyezed magadat?
#29 mert szerinted az igazságszolgáltatás az mi? Ott nem férfiak jelentik a védelmet? És igen igénybeveszem, mert ez egy jó rendszer. Egy rendszer, amit férfiak találtak ki és alkottak meg és tartanak érdemben életben.
És nyilván a többi részére a hsz-emnek nem reagáltál :D mert egyszerűen tény. Amire jobb nem gondolni...
36
Jól van trollocska. Te és a tényeid. 😂
#32 nézd. pont emiatt változhatnak meg a dolgok a jövőben, ha nem fogjátok fel a dolgokat. olyanok vagytok mint gyerekek, akikkel jól bánnak és elkezdenek parancsolgatni a szülőknek.
Az usa-ban az abortusz jog már ugrott sok államban. Ez az irány. És lehet mondani, hogy nem normális. Meg, hogy nekem jogom van a testemhez. De ha a másik az erősebb, akkor ő mondja meg mik a játék szabályok. És úgy kéne viselkedni, hogy olyan játékot akarjon ami mindenkinek jó. Mert ő dönt erről nem te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!