Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, miért nem kedvelitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért nem kedvelitek a félénkebb, tapintatos srácokat?

Figyelt kérdés
dec. 23. 12:26
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/124 anonim ***** válasza:
81%
48, szerintem meg egyértelműen meleg a tag. Nézd meg, mekkora férfiimádó, bálványozza a legnagyobb erőszaktevő gyökeret is. Nem jött még ki a klozetból, aztán a felgyűlt frusztrációit a nőkön, meg a gyerekeken vezeti le. Szerintem frankón fantáziál róla, hogy valami nagyobb darab pasi jól megcsinálja hátulról. Hát kívánom, váljon valóra ez az álma, valószínűleg jobb hely lesz a világ tőle.
dec. 23. 14:04
 52/124 anonim ***** válasza:
0%

#45 megint a jogi nyelvet használod, ami egy illúzió. Igen, aki erősebb képes bántalmazni a gyengébbet. Ez tény. És ez után az jön, hogy mit akar az erősebb. Mi a fontos neki, hogyan akar élni. Ez az ő választása.

Ez 'bántalmazható e' ez azt sugallja, mintha lenne valami természeti törvény, ami ezt engedi vagy sem. De nincs más, mint az erősebbek akarata.

dec. 23. 14:06
 53/124 anonim ***** válasza:
81%

#55-ös, simán lehet, hiszen láthatóan nagyon izgató számára a gondolat, hogy dominálja őt egy nála erősebb férfi. Igazi szubmisszív lehet.

Az a tipikus fajta lehet, aki utálja a melegeket, ezért nem tudja elfogadni, hogy ő maga is az. Ennek hatására viszont a maga iránt érzett alaptalan haragját és gyűlöletét a világ felé vetíti ki. Nem egyedüli eset.

dec. 23. 14:07
 54/124 anonim ***** válasza:
79%
Sok benned a "rape fantasy", ugye, kérdező? Nagyon vágyhatsz valami nagy férfira az életedben. :D Nem kell szégyellni, vannak erre BDSM klubok.
dec. 23. 14:08
 55/124 anonim ***** válasza:
6%
#46 te is csak azt írod amit én. Amit az erősebb akar az van. Ha egy erősebb lever engem az lesz. Csak épp jellemzően a férfiak az erősebb. És igen vannak nálam is erősebbek. Nem én vagyok az Isten. De a nő a férfinak az oldalbordája.
 56/124 anonim ***** válasza:
82%

Valószínűleg arra recsizik, hogy egy hatalmas, szőrös pasi leteríti, és berakja neki, miközben ő ellenkezik.

Egyébként nem lenne ezzel baj, ha vállalná szegény.

57/124 anonim ***** válasza:
74%
Legalább annyi esze lenne, hogy venne magának egy dildót, ha már ahhoz gyáva, hogy valódi férfival élje ki a vágyait.
dec. 23. 14:09
 58/124 anonim ***** válasza:
6%
#48 haha itt is csak dumálsz arról, hogy levernek érvelésben. csak éppen. ez nem történik meg. pont ilyen fantázia, mint a nők képzelt természeti egyenlősége.
dec. 23. 14:10
 59/124 anonim ***** válasza:
76%

62

Remélem, egyszer eljut erre pontra. Megbékél a szexualitásával, és harmonikus kapcsolatba kezd egy erős, domináns férfival. 🥰🥰🥰

dec. 23. 14:11
 60/124 anonim ***** válasza:
76%
Kompenzálnia kell szegénynek, ha már egyedül és magányosan telnek a napjai és még a legnagyobb szexuális vágyait se tudja kielégíteni.
dec. 23. 14:11
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!