Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nem kedvelitek a félénkebb, tapintatos srácokat?
104# ritka szar erveid vannak🤣pont két rusnya gyenge vénemberrel peldalozol az erő uralta elkepzelt vilagod mellett. A pénz drága baratom ami ural. Nem a nyers erő. Nem vagyunk állatok
És sokadjára is elmondom hogy hiaba almodozol női jogfosztásrol,nem fog megtörténni
104
Kihalnak, akik nem tudják továbbörökíteni a génállományukat. De veled ellentétben nem tartom helyesnek, ha bántalmazzuk ezeket az emberek pusztán ezért. Nyilván ha hozzád hasonló szexisták emellé, akkor nem sajnálom őket.
#105 jók az érveim. Trump és Viktor a gyerekszámra példa. És az erő nem csak fizikai erő. És mindenki öreg lesz egyszer. Nem tudom mit vársz, hogy nem öregszenek meg? :D És igen a pénz is lehet az erő egy fajtája csak egy absztrakt fajtája, ami már valami szabályoknak az elfogadásán alapul. De Viktor pl nem pénzzel szerezte meg a hatalmat és tartja meg.
#106 az, hogy röhögős emojival azt írod, hogy kihalnak a selejtek gondolom egy pozitív, egyenlőség és emberi tisztelet vezette valami.
"az erő nem csak fizikai erő."
Jelenti ki miután oldalakon keresztül erre alapozta az érveit 🤡🤡🤡🤡
#109 az erő végső földi formája fizikai. Végig arról írtam, hogy a jogrend és a pénz absztrakciós szintek, bizonyos beleegyezéseken, hiteken alapulnak. És ezekből vissza lehet lépni a fizikai szintre.
Ahogy enni a végén fizikai ételt tudsz, akármilyen áttételesen kapod meg.
111# jó akkor huzd ki a netet, rombold le a házad és költözz el valamilyen nomád torzsbe,ha te a fizikai erő szerint akarod leosztani a lapokat. Hiaba ugatjuk neked hogy normális ember nem ez alapján osztalyozza az embertarsait. Én speciel nem erzem kevesebbnek,ertektelenebbnek magam nőként ha nem haragszol. Pontosan ugyanannyira értékes és fontos a letezetesem a termeszetben,mint a férfiaké. Te viszont örökre maganyos maradsz mert egy dolgot nem tudsz fizikai folennyel kicsikarni:
SZERETETET
erről ennyit. Primitív véglény
#112 szerinted ebben a kérdésben mégis mi alapján vannak osztályozva a férfiak a nők által? :D Szerinted a szeretet alapján? Nem. Félénk: nem kell. Erős: kell. Az erő kiváltja a vonzalmat és talán a szeretetet is. Lád még stocholm szindróma :D
Mindenesetre ha nő vagy, akkor ezek szerintem több ember van a ringben párhuzamosan :D
Egyébként komolyan hol éltek? szerintetek az agyon sértegetett és alázott incelek hova szavaztak le amerikában, Kamala Harrisre vagy Trumpra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!