Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nem kedvelitek a félénkebb, tapintatos srácokat?
Figyelt kérdés
dec. 23. 12:26
41/124 anonim válasza:
Ennyi ostobasággal nem lehet már vitatkozni… :DDD
42/124 anonim válasza:
43
Mondd ki. Ezek alapján nyugodtan bántalmazhatok egy gyereket, mivel erősebb vagyok nála.
Hajrá, ne szégyelld. Vállald csak az aljadék gondolataidat. 🤣
43/124 anonim válasza:
Azért megnézném a kérdező reakcióját, ha valami nagyobb férfi hátulról elkapná és jól megb#szná. Ő sírna a legjobban, pedig csak az ő világlátása valósulna meg. Ő vágyik erre. Ő azt is mosolyogva végignézné, ha a szeme láttára megerőszakolnák az anyját (na, ő mehetett volna abortuszra... ), mert hát ez a világ rendje. Sőt, ő lenne az első, aki megerőszakolná, mert hát miért ne? Ő az erősebb, neki ez jár!
44/124 anonim válasza:
#35 vajon miért egy férfit hozol fel te is, ha egy erős ember kell példának hozni? :D Ha megnézed hogy működik a jelen politikai rendszerünk, már nagyon elmozdul arra, hogy csak az erő számít. Semmit nem számít mit mondd az ellenzék. Hivatkozhat bármire szövegben. Nem valami jogok, vagy igazságosság alapján dőlnek el a dolgok. Ennyire meghaladott ez az ókor óta. Pont most lendül vissza az inga oda, ha nem tértek magatokhoz.
45/124 anonim válasza:
46 Szerintem amúgy nincs ennyire hülye ember, csak felhúzta a tény, hogy valamivel ostobább a Gyakoris átlagnal, és ha érvelésről van szó, egy szerényebb képességű ember is úgy veri le, mint vak a poharat. Szóval inkább nekiáll trollkodni.
46/124 anonim válasza:
#37 ez, hogy egy nő "adhat esély" is csak azért van, mert a férfiak ezeket a játék szabályokat engedik. Mégegyszer: bármikor megváltozhat, ha elég férfi fogja azt mondani, hogy elég.
47/124 anonim válasza:
49
Ugye nagyon nem érted a világ működését? :))
48/124 anonim válasza:
Sajnos vannak ennyire ostoba emberek, bár szerintem ez a hozzászóló szimplán csak dühös, amiért senkinek sem kell. Engem is csak azok fenyegettek nemi erőszakkal és halállal, akiket elutasítottam, mert nem állok le aljadékkal.
49/124 anonim válasza:
Kérdező, hány gyereket erőszakoltál meg idén? Vagy te nem veszel részt benne, csak támogatod? Édesanyádat elkaptad már? Elvégre gyengébb nálad, megérdemli, hogy szenvedjen.
50/124 anonim válasza:
#40 ahahaha és valamiért azt gondolod, hogyha nem úgy viselkedek, ahogy te elvárnád, akkor nincs nőm. És eleve az, hogy abban mérnéd egy férfi értékét, hogy van e nője... Ébredj fel. Ennek a világnak lassan vége lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!