Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nem kedvelitek a félénkebb, tapintatos srácokat?
Nekem alapvetően rossz tapasztalataim vannak az ilyen férfiakkal, mert akárhánnyal beszélgettem vagy akár elmentem egy-két randira, mindig úgy éreztem, hogy nem érzi jól magát, túlságosan feszült és zavarban van. Ha nem lehet vele mégcsak érdemben beszélgetni se, akkor hogyan lehetne kapcsolatban lenni? Nekem nincs igényem és időm arra, hogy heteket, hónapokat várjak arra, hogy valaki kötetlenül tudjon velem beszélgetni. Én sem vagyok egy félénk jellem, így nem is illenék olyanhoz, aki viszont az.
A tapintatosság nem probléma, szerintem a kölcsönös figyelmességnek alapnak kell lennie minden emberi kapcsolatnál. Viszont ezt is túlzásba lehet vinni, ami viszont egyszerűen kínos helyzeteket szül. Nem kell úgy bánni a másikkal, mintha üvegből lenne, hanem ismerni kell és tudni, hogy neki mik jelentenek határvonalakat, illetve bízni abban, hogy felnőtt emberként el tudja mondani, ha valamivel problémája van.
Nem kell mindig magabiztosnak és erősnek lenni, szerintem ez egy lehetetlen elvárás. A párom egy magabiztos ember, sokszor a társaság középpontja, de emellett őt is láttam már zavarban, neki is voltak olyan pillanatai, amikor aggódott. Viszont akinek van egy kellő önértékelése és önismerete, illetve hajlandó fejlődni, nem úgy áll hozzá a világhoz, hogy ő egy áldozat.
25/N
7-es, az nem a nők konfliktusa, amikor a férfiak bántalmazzák őket! Az mindenki konfliktusa. Jóérzésű férfiként nem sétálsz el mellette, nem hagyod.
Lehet benned ennyi morális tartás van, vagy csak egyszerűen ennyire gyenge vagy, de akkor meg ne csodálkozz, hogy a kutyának nem kellesz, és szarul érzed magad, mert mitől is éreznéd magad jól, amikor ilyeneket irogatsz?
13
Igen, 52 kilósan gyengébb vagyok, mint egy kigyúrt kancigány.
Következtetés —> nem érdemlek jogokat és egyenlő elbírálást.
Az a híres férfi logika ugyebár…
#16 mint tudjuk ugyanez igaz az anyagiakra is.
és még egyszer nincs gond ezzel. csak vissza kellene venni az arcból.
18
Anyagiak terén jobban állok, mint az itt picsorászó incelek bármelyike. 😆😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!