Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nem kedvelitek a félénkebb, tapintatos srácokat?
#122 ez jó csavar a végére.
#118 amúgy ez megint csak azt erősíti, hogy az erő volt az alap struktúra. Egyébként nem tudom, miért gondolod újra és újra, hogy nőket akarok erőszakolni és visszamenni az időben. Egyrészt aszittem azt gondoljátok meleg vagyok. Másrészt szerintem ez a társadalom jó és igen én is hálás vagyok a korábbi férfiaknak akik ezt felépítették. És pont, hogy vigyázni kéne erre pl az által, hogy a nők megadják a tiszteletet a férfiaknak a jelenért. Mert látszik, hogy kezd inogni az egész.
Alapjáraton a félelemmel nincs baj mindenki fél átéli hogy fél egy csomószor az életben már csak a belső szégyeneink miatt is.
Nekem is szükségem van, hogy valaki határozott legyjen és kihúzzon ebből. De ezt tudom viszonozni, hogy néha én leszek a határozotabb fél ha arra van szüksége. Tapintatosággal nincsen bajom de a bújtatot hazugságot/igazságot nem szeretem.
Meg én talán kevésbé vagyok tapintatos :,D sőt.. de nincs bajom azzal ha valaki az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!