Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontosabb egy nőnek a férfi kinézete mint az, hogy 31 évesen sikeres vezetőbeosztású férfi valaki és mellette kedves,humoros,stb. is?
Miért érdem az, hogy egy férfi jóképűnek születik és mellette lehet, hogy a kukás autó hátulján áll , illetve nem is viselkedik úgy a nőkkel ahogy kellene még is minden nap másik nőt kap meg csak azért mert jól néz ki?
Ellenben van valaki aki nem születik jó képűnek csak átlagosnak, de emelet átlag feletti sikere van a munka terén, tehát egy sikeres férfi. A nőket ez még se érdekli maximum a pénz része amelyik olyan.
Mikor fordult ki ennyire magából a világ? Tényleg ennyire kimosta az agyát a nőknek a social media?
Egymás közt barátnőkkel persze, meg itt anonim oldalon megy az igazság, de a való életben más terepen nem. Ott megjátszátok magatokat mivel tudjátok, hogy más is látja-hallja/látni-hallani fogja.
"De nem bújik minden bokorban jóképű férfi, főleg nem olyan aki kedves és nem csal meg. Ritka mint a fehér holló."
Én találtam magam mellé ilyen férfit. De még ha nem lenne ilyen párom, akkor is inkább lennék egyedül, ameddig nem találok külsőre ÉS belsőre is szerethető férfit. Egy pillanatra sem érdekelne, hogyan erőlteti magát rám egy hozzád hasonló, elküldeném a halál fszára.
De a kérdéseid konkrétan nem akarnak semmit megtudni, hanem mindig arra irányulnak, hogy a nők miért olyanok, amilyenek. Miért úgy döntenek, ahogy? Miért nem kellesz a szép vékony nőknek, ha te ilyen és ilyen vagy?
Összefoglalva és dióhéjban erről szólnak a kérdéseid.
De van, csak ritka mint a fehér holló.
De te nem nézel ki úgy ahogy elvárom, így irreleváns.
De, megakarnák tudni az igazságot a nőktől, csak nem azt írják pár kivétellel.
De igen az, vannak benne szubjektív tényezők, de ha 100 embert megkérdezünk 1 adott illető kapcsán mindig kiderül mi az igazság. Az, hogy valaki jóképűnek vagy szépnek hiszi/hívja feleségét/férjét attól még nem lesz az a nagyközönség előtt.
154 vagyok.
De ennek amúgy mi értelme van, hogy mindig leírod, hogy ilyen és ilyen vagy, ezzel meg azzal rendelkezel, és ennek ellenére miért nem kellesz a szép nőknek? Ez a központi probléma, a többi csak az extra mázat alkotja ezen a központi kérdésen.
Szóval de, pontosan ugyanazt akarod mindig megtudni, hogy te ilyen és ilyen vagy, és ennek ellenére miért nem kellesz a szép nőknek.
Leírom én is utoljára, amit már írtam kétszer is: lehet, hogyha lefogynál és többet tennél a külsődért, akkor se biztos, hogy sikered lenne a kiszemelt célcsoportnál, de az esélyeid nőnének. Tegyél érte te magad is! Növeld a esélyeid azzal, hogy többet ráfordítasz a külsődre! A siker nem garantált, de az esélyek nőni fognak, ez a LÉNYEG, ezt kéne tenned.
Mert ugye mindig azzal érvelsz, hogy nem biztos a siker úgy sem, ezért felesleges többet áldozni a külsődre.
F
Tudom, erre most az a válasz fog jönni, hogy te magas pozícióban vagy, sikeres vagy, ezért úgy igazságos, hogy a nő a szépségét nyújtja, és így egálban lesztek.
De ha te tényleg egy racionálisan gondolkodó ember lennél, akkor úgy gondolkodnál, hogy a sikerért megtennéd a lehető legtöbbet. Vagyis, áldoznál a külsődre, ezzel egy lépéssel közelebb érnél a célodhoz. Ez lenne a racionális magatartás.
Hajrá!
"De te nem nézel ki úgy ahogy elvárom, így irreleváns."
Pont úgy nézek ki, hogy minden további nélkül megtehetem, hogy rá se nézzek egy 170 cm magas, 100 kiló körüli "férfira", hanem bármelyik ujjamra kapok 10 jobbat.
Ha ledobom a pocakot akkor talán attól jóképű férfi leszek átlagos arcú férfiből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!