Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal, sikeres férfi hol találhatna magának méltó párt?
Intelligens vagyok, szeretem a mély beszélgetéseket és jól is keresek.
Maximalizmusom miatt olyan társat keresnék, aki hasonlóan gondolkozik és meg szeretné "hódítani" a világot.
Nem vagyok antiszociális vagy csúnya, de társkeresőzni semmi kedvem.
29/F
Máshogy pedig a te korodban nem fog menni.
Ha nem vagy nőverő vagy erőszakos mennie kellene
Én ismerkedtem egy ilyen pasival ő 30 volt.. 1 kapcsolata volt eddig és az is rövid..
gondolkoztam sokat hogy miert lehet ez
A vegen kiderult szamomra meg jo hogy hamar… hogy eleg eroszakos a csavo
Azota sincs senkije
A maximalizmusa erőszakosságba is átcsaphat.
Hát, még egy maximalista hölgy társaságában;)
Budapesti vagy?
Ha igen, nívós szórakozóhelyekre, kávézókba, éttermekbe, eseményekre mászkálj, de szinte 30 évesen ne nevezd már magad fiatalnak:D Már több, mint 10 éve felnőttnek számítasz, még van kb 15 éved a prosztata problémákig és merevedési gondokig, szép férfikorban vagy, ahol már nem vagy fiatal, de még nem vagy idős.
Ha budapesti vagy, le tudok írni pár helyet, ahol a korosztályod(23-33) megfordul, közülük is a diplomás, csinosabb nők. Egyébként a munkahelyeden nincsenek nők? Minimum a HR-en kellene lennie egy maréknyinak, de legtöbb helyen gazdasági osztályon is sokan vannak.
Könyvtár, kiállítás, tárlat, izlésednek megfelelő kulturális esemény.
Továbbá sport, társas tánc, kórus, segítő szolgálatnál önkéntes munka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!