Hogy kezdjek egy lánynál, ha éppen, itt a Nagy alkalom, hogy megszólítsam? Módszerek? Sikeres tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Ha éppen egy olyan szituációban vagyunk, hogy meg tudok szólítani egy lányt, akkor mivel kezdjek, milyen kérdéssel kezdjem az ismerkedést?
Mik a bevált taktikák?
2020. szept. 5. 20:13
1/4 anonim válasza:
Nekem elèg gyakran beválik az Adam Sandler 3 lèpèses taktikája.
1) Nevetesd meg
2) Mond azt, hogy szèp a mosolya
3) Mind azt, hogy randiznotok kell mèg az este.
De hitelesen kell előadd. Ès a lényeg: sokkal fontossab az ahogyan mondod, mint az, hogy mit mondasz.
Èn kètelkedtem az elejében, azt hittem, hogy egy ilyen filmes dolig csak filmekben működik. De nem. A való èletben is.
Sok sikert kivánok
2020. szept. 5. 20:32
2/4 anonim válasza:
Valami műsorban volt:
Te figyelsz! Meg tudnád adni a telefonszámodat, az enyémet nem találom.
2020. szept. 5. 21:28
3/4 anonim válasza:
Lényeg, hogy légy határozott. Ne tűnj 'kisfiúnak'. Nézz a szemébe, amikor hozzá beszélsz. Ne piszkáld a kezeddel a nadrágzsebed ne vakarózz ne mütyürgesd a pólód, pulóvered beszéd közben. Ha nem vagy határozott akkor baszhatod. De nem a lányt....
2020. szept. 5. 21:51
4/4 anonim válasza:
"Bírod a jazzt?"
2020. szept. 7. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!