Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ha nagy lessz a karom, akkor...

Ha nagy lessz a karom, akkor jobban tettszek a lányoknak?

Figyelt kérdés

Sajnos nem vagyok jóképű. Alacsony is vagyok (178cm). Meg úgy annyira belső értékeim sincsenek (most hogy egyetemet végeztem , nem vagyok tahó, van jó munkám tudok gitározni, zongorázni, szeretek olvasni meg jó vagyok sakkban az a nőket nem érdekli) Ha már ebből kell dolgozni amink van, részemről az utolsó amin változtatni tudok, hogy rohadtul kisportolom magam. Ha nagy karom lesz (de tényleg rohadt nagy) akkor lesz már esélyem? Most kb 45ös a karom, azért ki vagyok pattintva , meg 125 el nyomok fekve és 90-el gugolok. De úgy érzem, ez még nem elég.

(Kifejezetten a nők miatt edzek, úgy 3 éve) De sztem kevés. Ha 2x ekkora leszek, akkor már lessz esélyem? (Nem plázacica a cél, de azért ha ennyi mindent teszek, azér már nem fogomm beérni egy 120 kilós ápolatlan bajszos nővel aki egy Sárkánysörös alkoholista. Azokból már elegem van! azért azt a szintet már kinőttem Sajnos mindig elküldenek a szép lányok, és már félek.. De a nagy kigyúrt embereket nem küldik el, mindegy is, hogy mit mondd vagy hogyan viselkedik.

Mostakkor hogyvanez? MI?! Táncoljak?!?! Vagy nonstop standup commedy-s humorú vadállatúl kisportolt 2 méter magas spanyol bankigazgatónak kell lenni és a wc-re is Porsche-val kell járni? Vagy miazistent kell még csinálni?!

2020. jún. 26. 03:40
1 2 3 4
 1/34 anonim válasza:

178 cm az nem alacsony,hanem átlagos sőt átlagon felüli.

Nem értem miről írsz ilyen meg olyan kar, de ha az a felfújt izmos vagy,aki hatalmas darab az kifejezetten taszító a vonzó helyett.

Önértékelési problémák, szerintem szociálisan is elég sok problémád lehet irásból ítélve, ez nagyon taszító

2020. jún. 26. 04:37
 2/34 anonim válasza:
A helyesírásra kellene rágyúrnod
2020. jún. 26. 04:46
 3/34 anonim válasza:

178 centi az egy átlagmagasság és a 45-ös kar pedig már nagynak számít a magasságodhoz képest, szerintem felesleges rágyúrni a továbbiakban

125 kilóval fekvenyomni meg 90-el guggolni is egy szép eredmény, erős vagy

Inkább szálkásíts,diétázz néha mert a minőség jobban tetszik a lányoknak mint a tömeg

Általában az extra nagydarab palik a k.rváknak jönnek be vagy a mindentől fosós lányoknak

2020. jún. 26. 05:08
 4/34 anonim válasza:

Totálisan felesleges akkora kar. Nem hiszem, hogy a tested kinézete vagy erőnléted okozza a gondot. Inkább a csajozási technikád.

Egyébként a nagy izomkolosszusokat ha egy kicsit nyitott szemmel jársz, akkor te is tudnád, hogy nagyon sok nő nem tartja vonzónak.

2020. jún. 26. 05:58
 5/34 anonim válasza:

Ahhoz képest, hogy állítólag egyetemet végeztél, eléggé alacsony szinten gondolkodsz és külsőségeket említesz, pedig a normális nőket, lányokat egyáltalán nem érdekli a karod bősége (és a lesz meg egy esz). Olvass sokat pl. önfejlesztő, párkapcsolati könyveket és próbáld meg az embereket nem bekategorizálni, mert azért a plázacica és a bajszos-alkoholista nő között vannak még alternatívák.

Esélyed akkor lesz, ha a gondolkodásmódodban felnősz és inkább kedvességre, figyelmességre, megértésre, humorérzékre, belső értékekre gyúrsz, mert a hölgyeket ilyesmivel hamarabb meg lehet fogni, mint egy darab hússal.

2020. jún. 26. 07:11
 6/34 anonim válasza:
(Ja, és a tetszek meg egy té...)
2020. jún. 26. 07:13
 7/34 anonim válasza:
Ha így süt rólad a kétségbeesés és a frusztráció, akkor bármekkorára kigyúrhatod magadat, senki nem fog szóba állni veled.
2020. jún. 26. 07:53
 8/34 anonim válasza:

178 centihez meg 45-ös kar az eléggé nevetséges lufinak hat.

De amíg ilyen egydimenziós a gondolkodásod, nem is lesz senkid.

2020. jún. 26. 08:14
 9/34 anonim válasza:
Ez de gáz hallod?...inkább a személyiségedet fejleszd,hogy legyél intelligens,legyenek céljaid,stílusod.Arra jobban buknak a csajok mint az izmokra nekem elhiheted.
2020. jún. 26. 08:55
 10/34 anonim válasza:
Ha csak karra edzel, és egyébként pipaszár lábad és vézna törzsed van, az még rosszabb mert aránytalan. Ha lányok miatt edzel legalább arányosan eddz.
2020. jún. 26. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!