Ha nagy lessz a karom, akkor jobban tettszek a lányoknak?
Sajnos nem vagyok jóképű. Alacsony is vagyok (178cm). Meg úgy annyira belső értékeim sincsenek (most hogy egyetemet végeztem , nem vagyok tahó, van jó munkám tudok gitározni, zongorázni, szeretek olvasni meg jó vagyok sakkban az a nőket nem érdekli) Ha már ebből kell dolgozni amink van, részemről az utolsó amin változtatni tudok, hogy rohadtul kisportolom magam. Ha nagy karom lesz (de tényleg rohadt nagy) akkor lesz már esélyem? Most kb 45ös a karom, azért ki vagyok pattintva , meg 125 el nyomok fekve és 90-el gugolok. De úgy érzem, ez még nem elég.
(Kifejezetten a nők miatt edzek, úgy 3 éve) De sztem kevés. Ha 2x ekkora leszek, akkor már lessz esélyem? (Nem plázacica a cél, de azért ha ennyi mindent teszek, azér már nem fogomm beérni egy 120 kilós ápolatlan bajszos nővel aki egy Sárkánysörös alkoholista. Azokból már elegem van! azért azt a szintet már kinőttem Sajnos mindig elküldenek a szép lányok, és már félek.. De a nagy kigyúrt embereket nem küldik el, mindegy is, hogy mit mondd vagy hogyan viselkedik.
Mostakkor hogyvanez? MI?! Táncoljak?!?! Vagy nonstop standup commedy-s humorú vadállatúl kisportolt 2 méter magas spanyol bankigazgatónak kell lenni és a wc-re is Porsche-val kell járni? Vagy miazistent kell még csinálni?!
Hülyeség. Ha odajön hozzám egy magabiztos, sármos, ápolt férfi, megnyerő dumával, nem azt fogom nézni hogy milyen a karja, vagy a füle. Sőt, ha látom hogy az izmaival van oda, biztos kiadom az útját.
Kisugárzás! Ezzel tudsz hódítani, nem a szerinted fontos külsőségekkel. Amíg erre koncentrálsz nem lesz nőd.
Nyilván ezen a legnehezebb dolgozni.
"Táncoljak?!?! Vagy nonstop standup commedy-s humorú vadállatúl kisportolt 2 méter magas spanyol bankigazgatónak kell lenni és a wc-re is Porsche-val kell járni? Vagy miazistent kell még csinálni?!"
Ezt az incel szöveget xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!