Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ha nagy lessz a karom, akkor...

Ha nagy lessz a karom, akkor jobban tettszek a lányoknak?

Figyelt kérdés

Sajnos nem vagyok jóképű. Alacsony is vagyok (178cm). Meg úgy annyira belső értékeim sincsenek (most hogy egyetemet végeztem , nem vagyok tahó, van jó munkám tudok gitározni, zongorázni, szeretek olvasni meg jó vagyok sakkban az a nőket nem érdekli) Ha már ebből kell dolgozni amink van, részemről az utolsó amin változtatni tudok, hogy rohadtul kisportolom magam. Ha nagy karom lesz (de tényleg rohadt nagy) akkor lesz már esélyem? Most kb 45ös a karom, azért ki vagyok pattintva , meg 125 el nyomok fekve és 90-el gugolok. De úgy érzem, ez még nem elég.

(Kifejezetten a nők miatt edzek, úgy 3 éve) De sztem kevés. Ha 2x ekkora leszek, akkor már lessz esélyem? (Nem plázacica a cél, de azért ha ennyi mindent teszek, azér már nem fogomm beérni egy 120 kilós ápolatlan bajszos nővel aki egy Sárkánysörös alkoholista. Azokból már elegem van! azért azt a szintet már kinőttem Sajnos mindig elküldenek a szép lányok, és már félek.. De a nagy kigyúrt embereket nem küldik el, mindegy is, hogy mit mondd vagy hogyan viselkedik.

Mostakkor hogyvanez? MI?! Táncoljak?!?! Vagy nonstop standup commedy-s humorú vadállatúl kisportolt 2 méter magas spanyol bankigazgatónak kell lenni és a wc-re is Porsche-val kell járni? Vagy miazistent kell még csinálni?!

2020. jún. 26. 03:40
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
Sajnos már a rosszlányokos lányok sem pénzt kérnek, hanem száraz izmot. Minimum 100 kilót, de ha extrát akarsz az már 190. És mindnek a karodon kell lennie. :(
2020. jún. 26. 22:53
 32/34 anonim válasza:
:D
2020. jún. 26. 22:54
 33/34 anonim válasza:
Kérdező, nem tudom te milyen lányokkal beszéltél, de hogy egyik se volt normális az biztos :D normális lányok nem a pénzre meg az izomra mennek, hanem személyiségre, tudod amit úgy ismersz meg hogy beszélgetsz másokkal. Akinek a Porsche kell az persze hogy le fog rázni, keress nőt máshol
2020. jún. 27. 14:34
 34/34 anonim válasza:
Sztem tudsz helyesen írni csak nagyon unatkozol.
2021. máj. 23. 10:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!