Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontosabb egy nőnek a férfi kinézete mint az, hogy 31 évesen sikeres vezetőbeosztású férfi valaki és mellette kedves,humoros,stb. is?
Miért érdem az, hogy egy férfi jóképűnek születik és mellette lehet, hogy a kukás autó hátulján áll , illetve nem is viselkedik úgy a nőkkel ahogy kellene még is minden nap másik nőt kap meg csak azért mert jól néz ki?
Ellenben van valaki aki nem születik jó képűnek csak átlagosnak, de emelet átlag feletti sikere van a munka terén, tehát egy sikeres férfi. A nőket ez még se érdekli maximum a pénz része amelyik olyan.
Mikor fordult ki ennyire magából a világ? Tényleg ennyire kimosta az agyát a nőknek a social media?
Nem gondoltál még arra, hogy a ti érveitek és amivel támadtok azok a hamisak? És míg én leírom , hogy 1+1 az 2 , addig ti beirkáljátok ide a rossz eredményeket és még is fennhangon vagytok ezekután?
Másnak hazudhatsz, de legalább magadnak ne hazudj.
Ha kávéhordó titkárnőt keresek vagy üresedés lesz a takarítóknál akkor kereslek, köszönöm!
#123 Nem, itt ugyanis te vagy az, aki a korlátolt álomvilágából nem tud kiszakadni. Egyetlen igaznak kikiáltott állításodat sem tudod semmivel sem alátámasztani, így aztán nagyon hiteles vagy. 0 db párkapcsolattal a hátad mögött akarsz észt osztani a témában, hatalmas.:D
Hányszor kell még felhívni a figyelmed arra, hogy saját magaddal vagy ellentmondásban és hogy a való élet mindenben rád cáfol? Szerinted a nők hazudnak, mert mindegyik (hisz nyilván ismered mindet) azt mondja a belső számít, miközben ezen az oldalon is milliószor lett leírva, hogy igen is számít a külső is. Ezt mi sem igazolja annál jobban, mint hogy te sem kellesz atlagon aluli, elhízott alkeszként a kutyának se. Vicces, hogy egyik oldalról sírsz, hogy a nők azt állítják a belső a fontos csak, majd sírsz, hogy senkinek nem kellesz, mert nem jó a külsőd.🤦🏻♀️ Saját magad igazolod, hogy igen is fontos a nőknek a külső, aztán meg tagadod. Ennyire ostoba senki nem lehet. És ez csak egy példa a sok fszság közül, amit hallucinálsz.
Átlagos barátnőm lehetett volna akkoriban, viszont akkor sem elégedtem már meg az átlagossal. Prostikban is csak a kifejezetten szép és jó testűeket kerestem.
A csinos és szép nők nem mutatnak felém érdeklődést. Mivel én csak őket tudom elfogadni barátnőnek így a többi megkeresés átlagos vagy csúnya nőktől irreleváns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!