Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30-as szingli nők, ti miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as szingli nők, ti miért vagytok egyedülállóak?

Figyelt kérdés
Milyen körülmények vagy jellemek vezettek ahhoz, hogy nem találtok partnert?

2023. jan. 13. 21:52
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/111 anonim ***** válasza:
81%
30-as barátnőm nem szeretne senkit, valszeg gyereket sem, vannak eü félelmei is, a rigid monogámiában meg az intézményesített dolgokban sem hisz
2023. jan. 21. 23:46
 52/111 anonim ***** válasza:
84%
14-es: én sem találom a "kettős" nőt :)
2023. jan. 22. 02:08
 53/111 anonim ***** válasza:
86%
Van önkritikám, tudom mit hibázok el én, sőt gyakran hibáztatom magam olyan dolgokért, amiről nem is igazán én tehetek. Azért vagyok szingli, mert kettőből kétszer kihasználták a jóhiszeműségem és a kitartásom. Ott vagyok, amikor a párom számít rám, bármiben. Viszonzásként ezt egyiktől sem kaptam meg, a bajban egyszerűen összeomlanak és túl terhes lesz nekik az élet. Nagy álmokat építgetnek, ami soha nem sikerül, másokat hibáztatnak a sikertelenségért, majd elbújnak durcizni. Nagyon szeretnék végre olyan férfival találkozni, aki nem szarja össze magát az élet nehézségeitől és nem tőlem várja a megoldást az összes problémájára, hogy aztán cserben hagyjon, amikor nekem van szükségem valamire.
2023. jan. 22. 09:04
 54/111 anonim ***** válasza:
69%

-Elviselhetetlen személyiségek

-egyedül érzik jól magukat

- karrieristák

-előnytelen külsejűek

-nem alkalmasak komoly párkapcsolatra ( pl képtelenek elköteleződésre, hűségre)

stb stb.

Sok oka lehet amiért 30 és az feletti nő képtelen volt egy normális pasit találni magának tartós kapcsolatra. Vagy ugye nem is akart, mert ilyen is van, de ritka. Sokan akkor is ezzel takaróznak, ha a kutyának se kellettek, de nem akarnak szánalmasnak tűnni.

2023. jan. 22. 18:24
 55/111 anonim ***** válasza:
31%
A többség csúnya... Nekem egy jó nő ismerosom se szingli. Lehet hazudni👍, hogy jajj nem vagyok csunyabruhuhu
2023. jan. 22. 22:20
 56/111 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem elsősorban a személyisége miatt egyedülálló egy 30 feletti nő. A külső valóban sokat számít, de kevés nő rendelkezik annyira rossz külsővel, hogy egyetlen férfinak sem tetszedjen, ha kicsit kompenzál kedvességgel. Ha megnézzük itt az oldalon is többnyire férfiak panaszkodnak arra, hogy nem találnak párt. A mai világban nagyon erős lett az individualizmus és sokkal magasabbak az elvárások egy párkapcsolattal szemben, mint régebben. Ez mindenkit érint, ennek vannak ilyen jellegű következményei társadalmi szinten is.
2023. jan. 22. 22:45
 57/111 anonim ***** válasza:
89%
Ajj ajj, egy tarskereson is a külső lesz az első. Nyilván a nem szép nőre is írnak, de a többség csak meg fektetni akarja.
2023. jan. 23. 14:27
 58/111 anonim ***** válasza:
80%

55

Én tényleg nem vagyok csúnya, sőt, kimondott jócsajnak tartanak, de vége lett egy 10 éves kapcsolatomnak, aztán pedig egy 9 hónaposnak. Bőven elég volt. :)

2023. márc. 11. 21:16
 59/111 anonim ***** válasza:
84%
Nem szopok.
2023. márc. 11. 23:26
 60/111 anonim ***** válasza:
78%
Akit szeretek,azzal nem lehetek együtt(egészségügyi okok miatt),más meg nem kell...
2023. márc. 11. 23:35
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!