Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30-as szingli nők, ti miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as szingli nők, ti miért vagytok egyedülállóak?

Figyelt kérdés
Milyen körülmények vagy jellemek vezettek ahhoz, hogy nem találtok partnert?

2023. jan. 13. 21:52
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/111 anonim ***** válasza:
90%
Atlagos kinezetu no vagyok, szerintem normalisan is viselkedek, egyszeruen nem kozelednek felem, nemtudom mi az ok, illetve a masik problem hogy mindenkinek parja van tehat veszett ugy
2023. aug. 31. 16:30
 92/111 anonim ***** válasza:
17%
Az megvan, hogy ha csak az alfáknak születnének gyerekeik, te mondjuk nem léteznél? Se a többi rondaság?
2023. aug. 31. 19:30
 93/111 anonim ***** válasza:
21%
92. Az meg van , hogy az új világra igazak ezek az állítások amik 2016-7 től van ??!
2023. szept. 1. 19:07
 94/111 anonim ***** válasza:
28%
#91 Merre felé keresselek?
2023. szept. 21. 17:34
 95/111 anonim ***** válasza:
79%
94-es, valószínűleg nem innen szeretne kapcsolatot. Mondom ezt úgy, hogy évekkel ezelőtt nekem innen lett egy hosszabb kapcsolatom, de az iszonyú nagy szerencse és véletlen műve volt. :D Azóta is ismerkedtem innen, de esélytelen normálisat találni, magamat is azon kapom, hogy mit keresek itt? :D Eléggé lesüllyedt a színvonal.
2023. szept. 22. 16:14
 96/111 anonim ***** válasza:
49%

#95 Valószínűleg ez így van.

Az élet már csak ilyen, ha adódik egy lehetőség ami egy kicsit is tetszik vagy felkelti az érdeklődést azzal élni kell, sosem lehet tudni mi lett volna ha?

Túl rövid az élet ahoz hogy pontosan el tudjuk tervezni hol és mikor akarjuk megsimerni a párunkat.

Én sem itt tervezem.

Most csak úgy spontán vagyok, ha akar él a lehetőséggel ha nem az sem gond.

Aki nem próbálkozik vagy nem tesz minden nap valamit saját magáért az nagyon nem is jut előrébb az életben.

Utólag is gratulálok, ügyes vagy.

Ha akkor sikerült most is összefog jönni, lehet hogy nem pont itt az oldalon ha nem éppen máshol, de sikerülni fog csak csináld ha éppen úgy látod, érzed.

Na és mit keresel itt? 😃

2023. szept. 22. 21:21
 97/111 anonim ***** válasza:
39%

Sok nő utálja az igazságot és ezért le fognak pontozni de elmondom miért vannak "sokan" egyedül, és baromi egyszerű a válasz:

- Iszonyatosan magasak az elvárásaik és irtózatosan válogatósak!

Nincs azzal gond ha valaki jó pasit akar magának 30-on túl de saját magukat nem tájolják be jól és mindig 2-3 szinttel magasabb férfit akarnak, egyszerűen nem a saját ligájukból keresnek társat.

Ezért van hogy a legtöbb egyedülálló 30-as nő, egyedülálló, de nem egyedülfekvő. Chadek keddi kancái. Nem többek ennél.

37F incel

2023. okt. 30. 11:42
 98/111 anonim ***** válasza:
66%
Drága utolsó, ez fordítva is így van... Ti pasik csak picsa macákkal jöttök össze, egy átlagos nőt észre sem vesztek... Ezért van ennyi 30-as szingli nő, drágaság..
2023. okt. 30. 13:43
 99/111 anonim ***** válasza:
44%
98-as: hát múrvára nincs így de ne zavarjon!
2023. okt. 30. 13:45
 100/111 anonim ***** válasza:
40%
Ja persze
2023. okt. 30. 15:59
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!