Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as szingli nők, ti miért vagytok egyedülállóak?
12#
Hidd el vannak kivételek!!
Én például teljes mértékben el tudom magamat látni. Nekem egy társ nem cselédnek kell!!
Férfi létemre főzök, mosok, és a háztartást is el tudom látni.
Van háztájim ez mellett még azt is csinálom.
Persze főállásban dolgozom!!
Az a férfi akit ki kell szólgálni szerintem töketlen!!
47f.
Pici szívem, önkritika neked kell, ugyanis te vagy abban a helyzetben, hogy nem kellesz a kutyának se, ezért vagy egyedül.
Mi többen leírtuk, hogy azért vagyunk szinglik, mert ezt választottuk. Vagyis lenne jelentkező, rendszeres a nyomulás, de elhárítjuk. Nem nem találunk senkit, hanem nem állunk össze senkivel.
Nyugi, relax, két perc alatt lenne szexpartnerem, és tartós kapcsolatom is lehetne. Viszont nincs rá szükségem.
Azt is belátom, hogy nem való nekem párkapcsolat, házasság meg főleg, a gyerekeket meg nem is kedvelem. Ezért is vagyok szingli. Az én életem így teljes. Nem vinnyogok férj meg gyerek után, nem nézek romantikus filmeket bőgve meg fagyit zabálva, és nem koptatok el heti egy vibrátort.
Alapvetően bírom a férfiakat, vannak férfi haverjaim, jól kijövök a kollégákkal is. Elismerem az értékeiket és többségüket nagyszerű embernek is tartom. És pont.
Viszont élvezem, hogy teljesen belevethetem magam a munkába, nem kell elrohanni a gyerekért, nem hisztizik a férjem, ha csapatépítő van egy kempingben és ott alszunk, nem kell alkalmazkodni a szünetekhez meg az ovihoz. Szeretek este hazaérni a nyugodt otthonomba, ami pont olyan, amilyennek én akarom. Nem kell tojni, hogy szétszedi a gyerek, a férjem beállít egy giccses fotellal, a kutya meg szétrágja a kézzel horgolt szőnyegem. Nincs ordítás, sírás, leckeírás, hányás, koszos cipő meg összefirkált falak.
Én hétvégén kirándulok, szórakozok, múzeumba járok. Vagy felteszek egy pakolást, szendvicset és salátát eszek, kockulok meg kreatívkodok. A házas barátnőim meg mosnak, főznek, takarítanak, és úgy kiakadnak otthon, hogy alig várják a hétfői munkát. Kívülállóként nem tűnik jó bulinak se az anyaság se a párkapcsolat.
Utóbbit próbáltam, csak sírás meg a fájdalom lett a vége. Igen, biztosan én választottam rosszul, ezt is elismerem. De akkor minek erőltessem, ami nem megy? Kinek lenne jó?
Miért, melyik volt a te válaszod?
20-as el vagy tévedve. A idős szülők ápolás, a gyerekek nevelése mindig is tradicionális női feladat volt és az is maradt. Nekem nincs kedvem a palim rokkant apját ápolgatni.
Egy nőnek úgy kell gyereket vállalni, hogy azt egyedül is fel tudja nevelni, ha apukának inába száll a bátorsága és lelép. Nos, én nem kívánom elszúrni az életemet a fenti áldozatokkal. A női felmenőim sajnos megtették.
Amiket te hozol fel példáknak, mint plázába kísérgetés meg vajaskenyér felszolgálása vacsoraként szökőévente egyszer 🤣 nevetségesek, hiszen köszönő viszonyban sincs azzal, amilyen áldozatokat egy nőnek meg kell hozni egy párkapcsolatban.
#27 házi betegápolót fizethetsz. Szerintem jó, ha van párja, gyereke a nőnek koszos cipővel, leckeírással, mosással. Utálok az üres lakásba hazamenni, ami olyan, ahogy reggel hagytam. Programozni, utazgatni is sokkal jobb pároddal, mint egyedül.
De ez izlés dolga, akinek ez nyűg, az maradjon szingli.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!