Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30-as szingli nők, ti miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as szingli nők, ti miért vagytok egyedülállóak?

Figyelt kérdés
Milyen körülmények vagy jellemek vezettek ahhoz, hogy nem találtok partnert?

2023. jan. 13. 21:52
 61/111 anonim ***** válasza:
94%
"Nem tudom, de az sem segít a dolgon hogy a ruhánk alatt a testünk tele van gennyes kelésekkel. " Remélem jól idéztem. 🤔😋🤣
2023. márc. 12. 06:08
 62/111 anonim ***** válasza:
71%

Ezért! Engem még egyszer egy pasi sem fog ATM-nek nézni, vagy hogy általam legyen a feje felett fedél, aztán utána tőlem követeljen több milliót...

[link]

2023. márc. 12. 21:27
 63/111 anonim ***** válasza:
95%
Bar mar nem, de 27tol majdnem 31 eves koromig egyedulallo voltam. Az elejen nem tudtam kapcsolodni senkihez, mert egy 7 eves kapcsolat vegenek a kiheveresehez kellett masfel ev, aztan pedig nagyon nem megfelelo partnereket valasztottam, akikhez nem lehetett melyen kapcsolodni. Ezzel el is mentem terapiaba, illetve vegtelenul megcsomorlottem attol a tipustol, akiket folyton ujravalasztottam. Ebben az idoszakban ismertem meg a paromat, akivel masfel eve egyutt vagyunk, es vele ugy erzem, nagyon szerencses vagyok. Egyebkent 4 evvel fiatalabb nalam. 32/N
2023. márc. 20. 07:14
 64/111 anonim ***** válasza:
93%
#63 Segített a terápia vagy anélkül is sikerült volna tovább lépni?
2023. márc. 20. 12:56
 65/111 anonim ***** válasza:
94%
#64, szerintem terapia nelkul nem sikerult volna, a multbeli traumaim hatasara nekem teljesen el volt allitodva az iranytum, teljesen mast lattam akkor normalisnak es szeretetnek, mint most. Meg mindig jarok, folyamatosan igyekszem magam fejleszteni, hogy a parkapcsolatomban is viszonylag egeszsegesen tudjak mukodni. En mindenkinek, aki nyitott es vagyik a valtozasra ezt javasolnam kapcsolati statusztol fuggetlenul.
2023. márc. 20. 16:37
 66/111 anonim ***** válasza:
95%

#65 Köszönöm szépen a válaszod.

Milyen gyakran jársz és ha nem titok mennyibe kerül 1 óra?

2023. márc. 20. 16:57
 67/111 anonim ***** válasza:
94%
Hetente jarok, es az en terapeutam talan kicsivel az atlag ar folott van, mivel klinikai szakpszichologus es hipnoterapeuta, igy 16ezer nala 60 perc. Van olcsobban is, de nekem eleg mely traumak vannak, amiken a beszelgetes terapia nem tudott eleget segiteni. Sok sikert, csak biztatni tudlak, a legjobb befektetes :)
2023. márc. 20. 19:37
 68/111 anonim ***** válasza:
96%
#67 Köszönöm szépen, aranyos vagy, viszont kívánom. 🙂
2023. márc. 20. 19:43
 69/111 anonim ***** válasza:
89%
Volt feleségem pl azért szingli 35évesen, mert az előző férje 20on éves korában agyba főbe verte, néhányszor megerőszakolta, meg csalta mindenkivel... elmenekült tőle, 5évvel későb rámtalált, ósszeházasodtunk, de a rossz tapasztalatai kísértették, sosem tudott megbízni bennem, rettenet féltékeny volt, és ha csak véletlen furcsán mozdítottam a kezem, összerezzent, így aztán bár én nem szerettem volna, elhagyott és elköltözött, mert hosszútávon szerinte nekem ìgy jobb lesz... de a mai napig jóban vagyunk.
2023. ápr. 1. 00:14
 70/111 anonim ***** válasza:
78%
36 éves szingli csajt ismerek. Apucianyuci mindent a feneke alá rakott, és akkor önbecsülést nevelt belé, hogy azt hiszi, az egész világ az ő kiszolgálására lett teremtve. Semmi, de tényleg semmit se kell tennie az életben, minden érkezik hozzá a köldökzsinóron át. Mentálisan egy 14 éves szintjén áll. Szerintem épelméjű pasi amúgy se áll le vele, a selejtekkel meg elbabázik egy ideig, aztán általában még az ismerkedés alatt dobja őket.
2023. ápr. 1. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!