Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30-as szingli nők, ti miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as szingli nők, ti miért vagytok egyedülállóak?

Figyelt kérdés
Milyen körülmények vagy jellemek vezettek ahhoz, hogy nem találtok partnert?

2023. jan. 13. 21:52
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/111 anonim ***** válasza:
67%

Az elmúlt másfél évem:

1. pasi: Meglopott és szerencsejáték függő... Bár szerinte ez nem lopás, csak (kérdezés és megbeszélés nélkül) kivette.

2. pasi: Megcsalt... Nem eggyel, nem kettővel. Rajtam kívül 3 nőről tudok, a negyedikhez oda is költözött és még eljárt kur*@'zni is.

3. pasi: Minden héten vagy minden második héten teljesen offosra itta és bulizta magát. Sokszor nem törődött velem úgy, ahogy kellett volna és ami nekem volt fontos, az mindig csak másodlagos volt.

Szóval elég volt, bőven. Inkább a kutyák, macskák vagy az egyedüllét.

2023. okt. 30. 18:58
 102/111 anonim ***** válasza:
0%
101 ott a pont, mocsok, szemétládák a férfiak mind.... Kivéve a melegek azok cukik.
2023. okt. 30. 19:15
 103/111 anonim ***** válasza:
0%

102

Tényleg nem így gondoltam, de egyre jobban ezt tapasztalom én is.

2023. okt. 31. 03:25
 104/111 anonim ***** válasza:
29%

101-es: ha nem troll vagy akkor kb. igazoltad a teljes blackpill/incel/mgtow/redpill mozgalmak összes állítását.

Magyarul egy igazi Chadre/Alfára/Top5%osra/Badboyra mentél rá. Azok viselkednek így, és ez Rólad többet elmond mint róla.

Full egyértelmű volt már a pasin hogy ő az ügyeletes Chad/Alfa, és neked nyilván hízelgett hogy téged "választott", aztán most itt írod hogy hogy "elbánt" veled. Nem érzed hogy mennyire nevetséges ez?

Talán a szinteden kéne keresgélni édes drága aranytündérbogárvirágszálam.

37F incel

2023. okt. 31. 05:14
 105/111 anonim ***** válasza:
60%

104

Hogyne, nyilván csak az lehet gonosz, aki jól néz ki. Bezzeg az incelek, akik a nők elosztását meg a nemi erőszak legalizálását tűzték ki célul, egytől egyig földre szállt angyalok.

2023. okt. 31. 06:25
 106/111 anonim ***** válasza:
16%

Egyedülállók de nem egyedülfekvők. Nagy különbség.

37F incel

2023. okt. 31. 07:07
 107/111 anonim ***** válasza:
73%

104

Egyik sem volt alfa vagy chad. Pont ez az, hogy ahogy én kinézek és amilyen egzisztenciám van, ahhoz képest sokkal lentebb van az igényem. Pontosan azért, mert a nagyon jóképű férfiak még rosszabbak ilyen szempontból, mert több a választási lehetőségük, de az elmúlt másfél évből kiindulva, inkább szétteszem a lábam egy vonzó pasinak, mint egy kevésbének. Ha mindkettő szar alak, akkor legalább a két szar közül inkább választom a jobb szart.

2023. nov. 1. 04:23
 108/111 anonim ***** válasza:
87%
Azért, ha valaki mindig csak a rosszat választja, akkor abban ő is benne van, mert csak ezeket a tipusokat vonzza be, a külsőtől elvonatkoztatva. Nem minden nő és férfi rossz, mint ahogy nem minden fekete és fehér, vannak azért átmenetek is. Mindkét tábornak le kellene nyugodnia egy kicsit. :)
2023. nov. 1. 18:08
 109/111 anonim ***** válasza:
82%
Szerelmes nem vagyok párt meg csak úgy, hogy legyen nem akarok. Gyereket sem ezért így az sem motivál arra, hogy csak úgy összevadásszak egy balekot párnak.
2023. nov. 27. 09:16
 110/111 anonim ***** válasza:
92%
Én özvegy lettem, egy gyermekem van, épp ezért egyedülálló apukával ismerkednék, de eddig akivel összehozott a sors vagy jó fej lett volna, de messze lakott, aki meg közel, azzal nem voltunk egy hullámhosszon.
2023. nov. 27. 13:59
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!