Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as szingli nők, ti miért vagytok egyedülállóak?
A kérdező tökéletes példa arra, hogy miért nem érdemes nőnek párkapcsolatot kialakítania egy férfival. :D Kívülről egy jól szituált, intelligens embernek tűnik, akinek az érzelmi intellgienciája és a szövegértése a béka feneke alatt van.
Az anyós/após gondozása NEM ugyanaz, mintha a saját szüleidet gondoznád!! Vagy te talán megtennéd ezt egy random 2 éves párkapcsolatod szüleiért? Megint csúsztatsz és nem ugyanazt hasonlítod össze.
Én végignéztem, ahogy kb. az összes nőrokonomat kihasználta a férje: volt, akit anyagilag, mert ellopta a pénzét, mást, mint boxzsákot meg házicselédet, volt akit pedig arra használtak fel, hogy az időseket/gyerekeket gondozzák, míg ő villog, hogy ő a férfi, ilyen szép nagy családja van, csak épp 2 szalmaszálat nem tett keresztbe értük. Ezek a családi minták vezettek nálam oda, hogy nem kívánok párkapcsolatban élni, mert tudom, hogy ki fognak használni vagy így vagy úgy, a hagyományos női sors elkerülhetetlen eleme ez.
Azért vagyok szingli, mert nem vagyok hajlandó többé lejjebb adni az igényeimből.
Túl sok mindent néztem/tűrtem el felnőtt életem során mindkét nem tagjaitól, és sosem volt jó vége, épp ezért nagyon megválogatom, hogy kit engedek be az életembe.
Általában két dobása van mindenkinek.
Van egy-két olyan dobás, amivel már elsőre piroslapot kap az illető, pl szexizmus, bifóbia, bi-túlszexualizàlás. Ha ilyesmi előfordul a randin, én felállok és távozom.
Meg ha suttyó/lekezelő a pincérrel. Ilyen esetekben a randinak azonnal vége, és távozom.
#43 akkor minek randizol?
Ezek szerint biszex vagy és barátnők mindent megadnak.
44! Mert nőkkel is lehet olyan, hogy nem passzolunk össze, vagy esetlegesen suttyók.
Pl leszbikusok gyakran bifób megjegyzéseket tesznek.
Illetve egy esetben olyan lekezelően beszélt a hölgy randipartnerem a pincérrel, hogy felálltam és távoztam.
Bár abban igazad van, hogy nőkkel a szex kielégítőbb. Nőnek még nem kellett elmagyaráznom a csiklót, hogy utána ne találja meg…
Nemrég szembejött egy nagyon cuki összeállítás a témában: egy 1889-es újságcikkben szedték össze nők válaszait a kérdésre, hogy miért nem akarnak férjhez menni: [link]
A kedvencem: 'I have other professions open to me in which the hours are shorter, the work more agreeable and the pay possibly better'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!