Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30-as szingli nők, ti miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as szingli nők, ti miért vagytok egyedülállóak?

Figyelt kérdés
Milyen körülmények vagy jellemek vezettek ahhoz, hogy nem találtok partnert?

2023. jan. 13. 21:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/111 anonim ***** válasza:
86%

A kérdező tökéletes példa arra, hogy miért nem érdemes nőnek párkapcsolatot kialakítania egy férfival. :D Kívülről egy jól szituált, intelligens embernek tűnik, akinek az érzelmi intellgienciája és a szövegértése a béka feneke alatt van.

Az anyós/após gondozása NEM ugyanaz, mintha a saját szüleidet gondoznád!! Vagy te talán megtennéd ezt egy random 2 éves párkapcsolatod szüleiért? Megint csúsztatsz és nem ugyanazt hasonlítod össze.

Én végignéztem, ahogy kb. az összes nőrokonomat kihasználta a férje: volt, akit anyagilag, mert ellopta a pénzét, mást, mint boxzsákot meg házicselédet, volt akit pedig arra használtak fel, hogy az időseket/gyerekeket gondozzák, míg ő villog, hogy ő a férfi, ilyen szép nagy családja van, csak épp 2 szalmaszálat nem tett keresztbe értük. Ezek a családi minták vezettek nálam oda, hogy nem kívánok párkapcsolatban élni, mert tudom, hogy ki fognak használni vagy így vagy úgy, a hagyományos női sors elkerülhetetlen eleme ez.

2023. jan. 15. 18:57
 42/111 A kérdező kommentje:
Igazad van.
2023. jan. 15. 19:09
 43/111 anonim ***** válasza:
81%

Azért vagyok szingli, mert nem vagyok hajlandó többé lejjebb adni az igényeimből.

Túl sok mindent néztem/tűrtem el felnőtt életem során mindkét nem tagjaitól, és sosem volt jó vége, épp ezért nagyon megválogatom, hogy kit engedek be az életembe.

Általában két dobása van mindenkinek.

Van egy-két olyan dobás, amivel már elsőre piroslapot kap az illető, pl szexizmus, bifóbia, bi-túlszexualizàlás. Ha ilyesmi előfordul a randin, én felállok és távozom.

Meg ha suttyó/lekezelő a pincérrel. Ilyen esetekben a randinak azonnal vége, és távozom.

2023. jan. 15. 19:12
 44/111 anonim ***** válasza:
14%

#43 akkor minek randizol?

Ezek szerint biszex vagy és barátnők mindent megadnak.

2023. jan. 15. 19:29
 45/111 anonim válasza:
96%
Nekem valójában fogalmam sincs, hogy miért vagyok egyedül. Én szeretnék szeretni, és szeretve lenni. Tippem szerint túlságosan nőies szakmában dolgozom, (nincs férfi), egyetem óta alig tudok hosszabb időt tölteni a kortársaimmal. És rengeteget csalódtam a férfiakban, kihasználtak stb. Laza kapcsolatra lenne rengeteg, de nem azt keresem. Próbálom magam fejleszteni, és még inkább nyitni az emberek felé, koncertre járkálni nem elég…
2023. jan. 15. 21:24
 46/111 anonim ***** válasza:
85%

44! Mert nőkkel is lehet olyan, hogy nem passzolunk össze, vagy esetlegesen suttyók.

Pl leszbikusok gyakran bifób megjegyzéseket tesznek.

Illetve egy esetben olyan lekezelően beszélt a hölgy randipartnerem a pincérrel, hogy felálltam és távoztam.

Bár abban igazad van, hogy nőkkel a szex kielégítőbb. Nőnek még nem kellett elmagyaráznom a csiklót, hogy utána ne találja meg…

2023. jan. 15. 21:40
 47/111 anonim ***** válasza:
84%
23. Kirándulni és múzeumozni lehet csatlakozni?
2023. jan. 16. 22:41
 48/111 anonim ***** válasza:
88%
Szűz vagyok.
2023. jan. 17. 14:02
 49/111 anonim ***** válasza:
87%

Nemrég szembejött egy nagyon cuki összeállítás a témában: egy 1889-es újságcikkben szedték össze nők válaszait a kérdésre, hogy miért nem akarnak férjhez menni: [link]

A kedvencem: 'I have other professions open to me in which the hours are shorter, the work more agreeable and the pay possibly better'.

2023. jan. 19. 16:50
 50/111 anonim ***** válasza:
97%
Nemrég lett vége egy sokéves kapcsolatomnak. Most nagyon jó és nyugis azzal foglalkozni, amivel akarok, a munkámra koncentrálni, utazni, edzeni, többet járni társaságba. Később majd meglátjuk, mit szeretnék, de most biztos, hogy nem rohannék bele egy új kapcsolatba.
2023. jan. 21. 20:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!