Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30-as szingli nők, ti miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as szingli nők, ti miért vagytok egyedülállóak?

Figyelt kérdés
Milyen körülmények vagy jellemek vezettek ahhoz, hogy nem találtok partnert?

2023. jan. 13. 21:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/111 anonim ***** válasza:
85%
Két hosszú kapcsolatom volt, egyik 💩abb, mint a másik. Rájöttem, hogy sokkal boldogabb vagyok szingliként. Vannak barátaim, családom, és bőven elég. A szex sose volt annyira jó, hogy most bármi hiányozzon. Élvezem, hogy szabad vagyok. Még csak kutyára meg macskára sincs igényem. Inkább utazgatok.
2023. jan. 14. 08:38
 12/111 anonim ***** válasza:
68%
Nem is keresek partnert. Egy nő teljesen elveszíti magát, ha komoly párkapcsolata lesz. Én nem vagyok hajlandó senkinek sem ugrálni meg az anyját/családját ápolgatni, és túl sokat tanultam ahhoz, hogy ingyen házi cseléd legyek.
2023. jan. 14. 09:05
 13/111 anonim ***** válasza:
71%
Ronda vagyok és unalmas, sótlan-szótlan. Cserébe 0 háziasság, szolgalelkűség és alárendelődési hajlam jellemez. Ez így a lehető legrosszabb kombináció. Mondjuk klasszikus párkapcsolatot nem is szeretnék, inkább csak valamiféle barátság extrákkal jellegűt, szexkapcsolatot. De utóbbihoz is elengedhetetlen az előnyös külső, és manapság már az intelligens, érdekes, szórakoztató társaságot is elvárják a férfiak ugyanúgy, mint egy komolyabb kapcsolatban, úgyhogy esélytelen.
2023. jan. 14. 09:42
 14/111 anonim ***** válasza:
66%

Nem találom aki kettős.

Tehát laza bulizos komolytalan hülyülős őrült ÉS ez mellett komoly felelossgteljes is akivel családot is lehet alapítani majd és haladunk előre a közös jövőben.

Tehát vagy olyan pasim van aki bőven komolyabb mint én, szigoru szabálybetartó pontos felelosségteljes, a munka pémz a fontos a célokhoz karrierépítés, de ez mellett évek alatt egyetlen egyszer nem tudtam vele egyutt nevetni olyan röhögőgörcsös szemkönnyezős hasfogósat, aki meg habitusban hozzám illik lehet vele őrültködni, röhögni, bulizni, elszállni illumináltkodni, azzal meg tervezni nem lehet jövőt.

Tehát egyikse az igazi így évek múlva zátonyra is futnak.

2023. jan. 14. 10:04
 15/111 anonim ***** válasza:
79%
Sokat csalódtam a férfiakba.
2023. jan. 14. 12:04
 16/111 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem aki egyedül van az többnyire nem akar párt. Mint én sem :D
2023. jan. 14. 12:19
 17/111 anonim ***** válasza:
83%
Nem találtam még olyan férfit, akinek szeretnék gyereket szülni és 10 év múlva is vasárnapi ebédet főzni. Remélem találni fogok, habár egyre kisebb a szabad férfiak száma 30 fölött.
2023. jan. 14. 13:54
 18/111 anonim ***** válasza:
27%
#14 Mert a tervezgetős a jövőben él, a hasfogós pedig a mában.
2023. jan. 15. 00:34
 19/111 anonim ***** válasza:
10%

#11 Szia!

Lehet hogy furcsa lesz kicsit ez a kérdés.

Néha én is veled tarthatnák?

2023. jan. 15. 01:58
 20/111 anonim ***** válasza:
58%

30-as nők sok esetben azért egyedülállóak mert vagy külsőre vannak hátrányban párkeresés terén vagy belső tulajdonságokra. Kezdem az elsővel: Ugye a negatív külsőségi hátránnyal kinéző emberek sokaknak nem kellenek, egy 160-170 cm 100 kg körüli és afeletti nő csomó pasinak nem kell és mielőttt azt hinnétek nők hogy mi pasik csak a 170-190 cm közötti 40-60 kg között modell cicababákra hajtunk akkor el kell keserítselek titeket hogy nem így van. Legyen a nő külsőre jó átlagos szintet hozzon mint mindenki más és belsőre legyen elfogadó, hűséges és szerető. Most jön a 2.dolog a nők belső elvárásai amik az előzőre épülnek. Ugye mindenki a legszebben kinéző dolgot akarja magának és ez az embereknél is így van. Csomó ember a saját értékrendje felett keresgél partnert magának aztán csodálkoznak hogy XY idő elteltével is egyedül vannak gyerek nélkül. Szerintem a 30 körüli vagy afeletti nők 60-70%-a azért egyedülálló mert várták a szőke herceget a fehér lovon aki még azóta sem jött el. Ilyenkor én azt tudnám mindenkinek férfiaknak/nőknek egyaránt tanácsolni ha kicsit lentebb vinné mindenki az élvárásait/követelményeit sokkal egyszerűbb lehetne a párkeresés. Bár sokan azért is lehetnek egyedül mert ahogyan itt többen írták nem akarnak kapcsolatban lenni mert lehet sokat csalódtak eddig partnereikben és most időre van szükségük.

"Egy nő teljesen elveszíti magát, ha komoly párkapcsolata lesz. Én nem vagyok hajlandó senkinek sem ugrálni meg az anyját/családját ápolgatni, és túl sokat tanultam ahhoz, hogy ingyen házi cseléd legyek."

Ez pont fordítva igaz 12-es válaszoló! Pont mi férfiak veszítjük el saját magunkat a nektek nőknek tökéletes megfelelési kénszer miatt hogy mindent megcsinálunk nektek, ha plázába akartok menni mi elkísérünk benneteket sőt segítünk is a vásárlásba, sokszor mi főzünk nektek ebédet/vacsorát már. Ez már nem a régi világ 12-es amikor a nők teljesen elvoltak nyomva és muszáj volt nekik pénz miatt házasodni a férfiakkal. Ez már a szabad egyenjogúság és feminizmus kora. Állítom neked több alárendelt férfi van manapság mint alárendelt nő.

2023. jan. 15. 07:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!