Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30-as szingli nők, ti miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as szingli nők, ti miért vagytok egyedülállóak?

Figyelt kérdés
Milyen körülmények vagy jellemek vezettek ahhoz, hogy nem találtok partnert?

2023. jan. 13. 21:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/111 anonim ***** válasza:
90%

Pontosan! Nekem ez nyűg, tehát maradok szingli.

Ami még mindig nem egyenlő azzal, hogy magányos.

Nekem így oké, senki más életére nincs hatással, nem látom be, hogy ezzel bármi probléma lenne.

2023. jan. 15. 12:36
 32/111 anonim ***** válasza:
2023. jan. 15. 12:36
 33/111 anonim ***** válasza:
83%

#32:

Szeretnéd, hogy meg is indokolják a lepontozást?

1. Az, hogy szerinted ÓÓÓRIÁSI áldozat, hogy a csajod kísérgeted a plázában, nekem újabb ok arra, hogy miért jobb egyedül.

2. Volt két pocsék kapcsolatom. Ha lejjebb adom az igényeim, még pocsêkabb lenne a következő. Miért is akarnék saját magamnak rosszat?

Az továbbra se motivál, hogy egyeseknek így nem jut punci.

3. Jogodban áll azt gondolni, hogy külsőre és belsőre is átlag alatti vagyok. Egyéni ízlés kérdése. Ebben az esetben viszont nem értem, hogy miért kéne erőltetni a társkeresést egyáltalán. Megint csak az az egyetlen logikus lépés, ha megmaradok szinglinek.

2023. jan. 15. 12:47
 34/111 anonim ***** válasza:
15%
33-as! Lehet én is azon gondolkozok hogy feladom ezt a társkeresésnek nevezett bohóckodást. Semmi értelme sincsen amikor az emberek válaszra sem méltatnak miközben én próbálnék ismerkedni és nem olyan stílusban amilyenben sokszor itt kommentelgetek nyugi. Az a baj hogy ti nők sok esetben nem tudtok válaszolni az ismerkedni vágyó pasiknak miközben mindig azt hangoztatjátok hogy mi nekünk kell kezdeményezni. Ha ez ennyire törvénybe van iktatva hogy nekünk kell kezdeményezni akkor legyen az is törvénybe iktatva hogy ti nektek meg kötelező legyen visszaírni vagy akkor nekünk se legyen kötelező rátok írni ha ti nem írtok nekünk. Ilyen egyszerű ez csak sajnos nektek nőknek már több jogotok van mint nekünk férfiaknak.
2023. jan. 15. 12:53
 35/111 anonim ***** válasza:
79%

#34: És ez hogy jön ide? Azt ugye tudod, hogy a párkapcsolati piac és a tinder meg a Badoo nem ugyanaz?

Mivel nem keresek párt, ezeket nem is használom. Most regisztráljak, hogy rám tudj írni, és tudjak ott is válaszolni, hogy bocs, de nem akarok tőled semmit? Az mitől lenne neked jobb?

Vagy randira is köteles veled menni? Hol a határ? Menjen hozzád és ápolgassa a famíliád?

2023. jan. 15. 13:02
 36/111 A kérdező kommentje:

23-as, nem igazán ment át a megjegyzésem. A kérdéssel meg szerettem volna ismerni különböző emberi sorsokat arra vonatkozóan, hogy miért nem találnak maguknak párt. Kaptam is kielégítő válaszokat, ahogyan azt tette sok válaszoló. Viszont az nem válasz, hogy:

- Volt egy pocsék kapcsolatom.

- Miért volt pocsék?

- Mert minden férfi egy f*sz.

- Ja, értem.

Szavakkal dobálózni az megy, de érvekkel alátámasztani az nem nagyon, ha pedig valaki kevésbé kedvesen az arcotokba vágja az igazságot, akkor olyan választ fog kapni, mint amilyet te is adtál. Kifogynak az egyébként is süket duma észérvektől, majd elkezdődik a személyeskedés :)

"neked kell önkritika, picim", és társai. Arról nem is beszélve, hogy ha valóban nem szeretnél párkapcsolatot, amit sokan le is írtak anélkül, hogy rommá aláznák a férfiakat, akkor mégis kinek bizonygatod az igazad ilyen vehemensen? Ja, hogy lehet, nem is olyan buli egyedül?

"Kívülállóként nem tűnik jó bulinak se az anyaság se a párkapcsolat.

Utóbbit próbáltam, csak sírás meg a fájdalom lett a vége"

Attól, hogy képtelen vagy feldolgozni egy szakítást, attól még a világ nem fog megváltozni, és rengeteg férfi mellett fogsz elsétálni az utcán, akikről soha nem derül ki, hogy mi lett volna, ha.

A feltételezett após/anyós gondozásról pedig nem is ejtek szót. Gondolom, ha az anyád nyaktól lefelé lebénul, őt is ott hagyod egyedül az ötödiken.

Puszika 😘

2023. jan. 15. 14:02
 37/111 anonim ***** válasza:
84%

#36:

Azt írtam, hogy rosszul választottam. Mi ezzel a probléma? Ami nem megy, azt meg nem kell erőltetni.

Neked mi azzal a problémád, hogy nem akarok kapcsolatot? Miért lenne ez jó nekem? Vagy épp a férfinak?

Tudom, hogy azt vártad, hogy menni fog a sírás, hogy milyen rossz egyedül, meg minden férfi szemét disznó, meg 18 évesen felültünk a fasszzkörhintára, és lecsúsztunk a jó pasikról. Most egyetlen társaságunk a négy macska.

De a nagy igazság az, hogy egy nő tényleg bármikor talál pasit, ha mást nem, szexre. Aki egyedül van, az 90% azért, mert jól érzi magát egyedül.

Arra még mindig nem kaptam választ, hogy miért kéne ezen változtatnom?

2023. jan. 15. 14:27
 38/111 A kérdező kommentje:

Én egy szóval sem mondtam, hogy változtatnod kell ezen, ha ez a döntésed, áldásom rá, az ingerlékeny bizonygatásodat és modorodat nem tudom mire vélni.

Ha pedig más azt írta, hogy változtass ezen, azt velük beszéld meg, én az ő nevükben nem válaszolok.

2023. jan. 15. 14:31
 39/111 anonim ***** válasza:
68%

Miből gondolod, hogy ingerült lennék? Egyszerűen csak sokat írok. Szakmai ártalom.

2023. jan. 15. 15:36
 40/111 A kérdező kommentje:
Szánalmas mentegetőzés.
2023. jan. 15. 18:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!