Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ez 28 évesen?

Figyelt kérdés
Sajnos több mint egy éve nincs párom. Jó egyedül 5 év után, nem panaszkodnék. De elvesztettem a munkámat sajna és most itt vagyok 28 évesen mint szingli, aki munkanélküli is. Másoknál meg azt látom, hogy házasodnak, gyereket vállalnak. Bár őszintén még ilyesmin sose gondolkodtam. Szerintetek el vagyok késve?

2022. jan. 18. 07:20
 1/8 Noren1989 ***** válasza:
97%
Nem, de jobb,ha keresel munkàt.
2022. jan. 18. 07:22
 2/8 anonim ***** válasza:
96%

Légy szíves és első legyen a munkavállalás kérdése! :)

A többi minden más majd jön magától, ha itt az ideje!

2022. jan. 18. 07:29
 3/8 anonim ***** válasza:
16%
Ha férfi vagy, akkor egy nő sem áll szóba veled, amíg munkanélküli vagy. Ha nő vagy, akkor így is válogathatsz a férfiak között, hacsak nincsenek nagyon irreális igényeid.
2022. jan. 18. 07:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok, ezt elfelejtettem odairni. Igen abszolút jogos, hogy a munka élvez prioritást.
2022. jan. 18. 08:06
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
Amíg nem az életet hibáztatod a peched miatt, hanem teszel érte, hogy javuljon a helyzeted nincs ezzel semmi probléma. Nem te vagy az első szingli, aki elvesztette a munkáját. Ettől még lehetsz értékes ember.
2022. jan. 18. 08:20
 6/8 anonim ***** válasza:
64%
Mindenki élje úgy az életét, ahogy szeretné. Ha nincs igényed párkapcsolatra, akkor légy egyedül. Ugyanakkor ha szeretnél, érdemes minél több lehetőséget megragadni, mert barátnő nélkül maradsz, avagy azzal kell beérned, aki épp eléd pottyant.
2022. jan. 18. 08:36
 7/8 anonim ***** válasza:
72%

"A többi minden más majd jön magától, ha itt az ideje!":

Pár éve hasonló cipőben jártam. Aztán lett munkám, sikeres lettem, különköltöztem stb. Tehát elvileg egy magas értékű pasi vagyok.

Nem jött semmi magától és a neten se lett több matchem semmivel se. A kérdezőnek azt javaslom, először oldja meg a csajozást, utána foglalkozzon a munkával. Ha a csajozás nem sikerül, akkor meg minek dolgozni, semmi értelme az egésznek férfiként.

2022. jan. 18. 13:52
 8/8 anonim ***** válasza:
91%

Munkát találni nem nehéz, csak igények kérdése. Ahogy telik az idő munka- (és pénz) nélkül úgy egyre lejjebb fogod vinni az igényeket. Aztán előbb utóbb jó lesz a gyártó sor is betanított melósként.

Na a társkeresésnél is hasonló a helyzet, csak ott az a gond, hogy bár te lehet már megelégednél a "gyártósor" szinttel is, de még oda sem leszel jó.

Magyarán a 100+kg-os, gusztustalanul kinéző, öreg, alkoholista nőnek is nagyobb az "értéke" e téren, mint mondjuk egy átlagos kinézetű, átlagos anyagi helyzetű férfinak.

2022. jan. 18. 18:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!