Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as szingli nők, ti miért vagytok egyedülállóak?
Figyelt kérdés
Milyen körülmények vagy jellemek vezettek ahhoz, hogy nem találtok partnert?2023. jan. 13. 21:52
71/111 anonim válasza:
Rontás, vagy átok van rajtam, ezért nincs az életemben sem szerelem, sem szerencse.
72/111 anonim válasza:
Dettó, mint az utolsónak. Igazából annyi sérülés ért már, hogy fogalmam sincs, mit várok egy kapcsolattól. Mi az, ami reális és mi az, ami nem. Hosszabb kapcsolatokon vagyok túl, azóta nagyon megváltozott a világ és nem tudom, hogy lehetne ismerkedni. Meg is vagyok keseredve kicsit emiatt.
73/111 anonim válasza:
Érdekes, hogy a férfiaknak mennyire böki a csőrét az, hogy nem minden nő akar párkapcsolatot.
Ha nekem egy férfi azt mondja, hogy jobb neki egyedül, eszembe se jut személyes sértésnek venni. Egészségére.
74/111 anonim válasza:
Ha nem érdekel, akkor miért vagy ilyen indulatos? :D
75/111 anonim válasza:
Azért, mert szakítottam egy több éves kapcsolat után. Így 31 évesen most szingli vagyok :)
Amúgy ennek rengeteg oka lehet, h miért marad valaki egyedül 30 éves korára.
76/111 anonim válasza:
Mert csak a fiktív karakterek jönnek be
78/111 mikeXxX válasza:
59# Pedig 30 felett már illene megtanulni ☝️😉!
79/111 anonim válasza:
Minek legyen meg az elmélet, ha úgysem csinálom a gyakorlatban?
80/111 anonim válasza:
A normalis nok azok elkenek mar huszoneves korban. Aki 30 felett meg mindig szingli az vagy baromi ronda vagy vannak kolkei, amit egyik ferfi se akar nevelni, vagy van valami defekt vagy vegigment rajta a varos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!