Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as szingli nők, ti miért vagytok egyedülállóak?
Elváltam 27 évesen. Próbálkoztam jópárszor, volt is pár kábé-oké randipartnerem, de valahogy mindről kiderült valami.
Pl 1/ a full mamihotelesek. Itt nem arra gondolok, hogy anyagi okokből valaki szülőkkel él mert a mai albérlet és ingatlan árak rettenetesek. Hanem mikor anyu mos-főz-takarít a kisfiára. Az egy nono.
2/ Golddiggerek: saját házad van? Hitelmentes? KÖLTÖZZÜNK ÖSSZE KÉT HÓNAP UTÁN!
3/ igénylenek: susogósnaci/foltospóló gyűrödten randira.
4/ “igen megbeszéltük hogy lassan haladunk, de igazán leszophatnál, ha már elhívtalak kávézni”.
5/ andrew tater…
És ezek még egészen moderáltak voltak online, az első kettő eljutott a harmadik randiig.
A legrosszabb viszont az a pasi volt, aki két gyerkőc apja. Nem, semmi bajom nincs elvált apákkal, amennyiben nem fafejek (inser sz) . Én pont a megmentő-komplexusom közepén voltam, plusz kentem vágtam a szülői jogokat (kemény válás után)
Be is mutatott a gyerkőcöknek egy hónap után. Az egész olyan gyorsan ment szarrá, hogy ihaj. A kölykök cuccerok voltam amúgy főztünk együtt etc.
Ez volt pénteken. Másnap hajnalban lelépett pecázni, és rám hagyta a gyerekeket.
Aztán a nagyobbik (11éves) elmesélt nekem dolgokat: hogy hónapok óta először töltött velük időt az apjuk, mert mindig a nagyi megy csak értük apáshétvégén, hogy apu kihagyott pár szülinapot… megkértem az exet hogy ugorjon már fel egy kávéra, és ossza meg a tapasztalatait.
Sokat megtudtam a pasasról, és nem voltam hajlandó kapcsolatban maradni vele.
Az exnejével azért összejártunk párszor.
De a lényeg: én felépítettem az életem kétszer, vérrel, verejtékkel, át nem aludt éjszakákkal, mire elértem azt, hogy jó életem legyen nekem és a lányaimnak. Olyan partnert nem engedek bele, aki csak rosszabbá tudja ezt tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!