Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van egy kutatás, amely szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy kutatás, amely szerint a magyar nők a világon az egyik legválogatosabbak. Hol találom? Mit gondoltok rola?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 hónapja olvastam egy elég hosszu cikket, tanulmányt, amelyben arrol volt szó, hogy a felmérést végzett országokban - volt kb egy tucat - a magyar nok voltak a legválogatosabbak. Azt hiszem a magyar férfiak a noket 8.5-re a magyar nők a férfiakat pedig 2.5-re értékelte. Merre találom ezt a cikket? Sajnos azóta töröltem az előzményeket.

Egyébként mint gondoltok erről? Tényleg válógatósabbak? Már akinek van tapasztalata más nemzetiségű lányoknál.

2023. jan. 7. 04:30
 81/101 anonim ***** válasza:
79%

80. Nőként dugásért könyörögni nem szokás. Viszont jó szexet találni már kihívás!

Esetlegesen te tudsz multiorgaznust okozni a nőknek? Mennyi orgazmusa volt a barátnődnek általad? Volt hüvelyi orgazmusa? Volt vele törődve? Mert azért nagyon nem mindegy..

2023. jan. 9. 16:01
 82/101 anonim ***** válasza:
14%

80: szerinted ki tud tobbet a noi orgazmusrol?

En kb 200 ig szamoltam

Te hany novel fekudtel le?

2023. jan. 9. 16:07
 83/101 anonim ***** válasza:
80%

82. Nőként? Nullával. :)

De nem a szám számít. Egy nő maga is képes oegazmusra, nem kell ahhoz a férfinak az aktus alatt csinálnia semmit.

A szex minősége számít, amire sok férfi nem is képes és törekedni sem akar.. :/

2023. jan. 9. 17:01
 84/101 anonim ***** válasza:
77%

Ehhez még annyit tudok hozzáfűzni, aki ilyen számokkal dicsekszik, az általában önbizalomhiányos és a fele nem igaz annak amit állít.

De azért remélem védekeztél, szegény lányoknak ilyen embertől gyereket én sem kívánok.. :D

2023. jan. 9. 17:08
 85/101 anonim ***** válasza:
90%

A nők is válogatósak és a férfiak is,hajajj,de még mennyire.

Felesleges általánosítani.

2023. jan. 9. 17:11
 86/101 anonim ***** válasza:
7%
Krisztike, ha már ennyire kíváncsi vagy: a rekordom 32, meg tudom csinálni a fojtogatós orgazmust, tudok izgató kötélruhát fonni, építettem már robotot electro playhez, és elég gyakorlott dom vagyok úgy általában. Te meg már attól is visítva tiltakoznál, hogy viaszt csöpögtetnek a melledre.
2023. jan. 9. 17:11
 87/101 anonim ***** válasza:
11%

84 okos vagy nagyon. Te minositesz barkit is ismeretlenul? Aztan milyen alapon? Te lennel az erkolcsi zsinormerce? Vagy Jean D Arc reinkarnacioja?

Megis hogyan van ez?

2023. jan. 9. 17:32
 88/101 anonim ***** válasza:
66%

Látom, az incelvincék elárasztották a kérdést a fantazmagóriáikkal:D

Most is azt kell mondjam, hogy nem tudod eljátszani azt, ami nem vagy és sosem voltál.

Aki ilyen módon bizonygat valamit, ott mindig az ellenkezője van. :D

2023. jan. 9. 18:24
 89/101 anonim ***** válasza:
6%
Gyere át smpixie-re, és a következő bulin akár nézhetsz is minket. Bár még mindig inkább javasolnám a sodifórumra való visszatakarodást.
2023. jan. 9. 18:47
 90/101 anonim ***** válasza:
82%

"80: szerinted ki tud tobbet a noi orgazmusrol?

En kb 200 ig szamoltam"

Hahaha

Azokat is hozzá számoltad, akik megjátszották? Mert orgazmust színlelni nem nagy kunszt :)

2023. jan. 10. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!