Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy kutatás, amely szerint a magyar nők a világon az egyik legválogatosabbak. Hol találom? Mit gondoltok rola?
Sziasztok!
2 hónapja olvastam egy elég hosszu cikket, tanulmányt, amelyben arrol volt szó, hogy a felmérést végzett országokban - volt kb egy tucat - a magyar nok voltak a legválogatosabbak. Azt hiszem a magyar férfiak a noket 8.5-re a magyar nők a férfiakat pedig 2.5-re értékelte. Merre találom ezt a cikket? Sajnos azóta töröltem az előzményeket.
Egyébként mint gondoltok erről? Tényleg válógatósabbak? Már akinek van tapasztalata más nemzetiségű lányoknál.
80. Nőként dugásért könyörögni nem szokás. Viszont jó szexet találni már kihívás!
Esetlegesen te tudsz multiorgaznust okozni a nőknek? Mennyi orgazmusa volt a barátnődnek általad? Volt hüvelyi orgazmusa? Volt vele törődve? Mert azért nagyon nem mindegy..
80: szerinted ki tud tobbet a noi orgazmusrol?
En kb 200 ig szamoltam
Te hany novel fekudtel le?
82. Nőként? Nullával. :)
De nem a szám számít. Egy nő maga is képes oegazmusra, nem kell ahhoz a férfinak az aktus alatt csinálnia semmit.
A szex minősége számít, amire sok férfi nem is képes és törekedni sem akar.. :/
Ehhez még annyit tudok hozzáfűzni, aki ilyen számokkal dicsekszik, az általában önbizalomhiányos és a fele nem igaz annak amit állít.
De azért remélem védekeztél, szegény lányoknak ilyen embertől gyereket én sem kívánok.. :D
A nők is válogatósak és a férfiak is,hajajj,de még mennyire.
Felesleges általánosítani.
84 okos vagy nagyon. Te minositesz barkit is ismeretlenul? Aztan milyen alapon? Te lennel az erkolcsi zsinormerce? Vagy Jean D Arc reinkarnacioja?
Megis hogyan van ez?
Látom, az incelvincék elárasztották a kérdést a fantazmagóriáikkal:D
Most is azt kell mondjam, hogy nem tudod eljátszani azt, ami nem vagy és sosem voltál.
Aki ilyen módon bizonygat valamit, ott mindig az ellenkezője van. :D
"80: szerinted ki tud tobbet a noi orgazmusrol?
En kb 200 ig szamoltam"
Hahaha
Azokat is hozzá számoltad, akik megjátszották? Mert orgazmust színlelni nem nagy kunszt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!