Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy kutatás, amely szerint a magyar nők a világon az egyik legválogatosabbak. Hol találom? Mit gondoltok rola?
Sziasztok!
2 hónapja olvastam egy elég hosszu cikket, tanulmányt, amelyben arrol volt szó, hogy a felmérést végzett országokban - volt kb egy tucat - a magyar nok voltak a legválogatosabbak. Azt hiszem a magyar férfiak a noket 8.5-re a magyar nők a férfiakat pedig 2.5-re értékelte. Merre találom ezt a cikket? Sajnos azóta töröltem az előzményeket.
Egyébként mint gondoltok erről? Tényleg válógatósabbak? Már akinek van tapasztalata más nemzetiségű lányoknál.
86. Nyugodj meg, volt már autóbalesetem, estem le lóról nem egyszer vágta közben és motoroztam is. Plusz volt több bölcsességfog műtétem is, kb 0 érzéstelenítővel.
Nem, nem visítanék, de ez a része nem vonz. Én a viaszt a gyertyában szeretem. Ráadásul nem mindenki szereti az égési sérüléseket egy nagy BDSM szex által. Lehet sérülés nélkül is örömet okozni.
A másik, biztos vagyok benne hogy az életben N megy a csajozás. De ez a jampi stílus sem jön be az igazi nőknek. Maximum a kislányoknak, náluk még elmegy.
Nem tudok vezetni? Elütöttek, nem én vezettem. :D
Nem, nem most hallottam először. Bocsánat, de mennyi idős vagy, 19? Nagyon maximum.. 😅
Nyugi, nem félek tőle, csak extra érzékeny a bőröm.
94. Ja, hogy még gyalog is hülye vagy. Fogadjunk, akkor is más volt a hibás? Nem ám te nyomogattad ám bambán a telcsikédet az út közepén!
Mondom én, hogy fingod sincs a BDSM-ről. Gyere át az smpixie-re, kapsz meghívót a barlangba, ott meglátjuk, mekkora brat vagy. Hátrakötött lábakkal is visszabeszélsz, vagy szépen megköszönöd, hogy a meztelen seggeden egyensúlyozhatod a forró teáscsészét? Érzékeny bőrre is vannak megoldások!
97. Nem, a nő volt a hibás aki zebrán nem adott elsőbbséget. Majd azzal mentette a segget, hogy a szemébe sütött a nap. (Minek van vajon az, amit le lehet hajtani?)
Egyébként köszi, de nem. Hajlékony vagyok, mivel jógáztam egy évig. A lábaim a vállaimra lehet hajtani, a kezeimet meg teljesen ki tudom fordítani minden erőlködés nélkül.
Nekem te újat nem tudsz mutatni, fájdalmat meg végképp nem. Erősebb vagyok fizikálisan mint sok velem egy idős férfi, pedig nem vagyok 90-100kg..
Ahaha, hogy erőlködik a korosodó rosti! A lábaidat amúgy elhiszem. A könyv is mindig ott nyílik ki, ahol a legtöbbet használják.
Amúgy tudnék újat mutatni, de csak sikítoznál. Nem lennél jó sub, mert fogalmad sincs, mi a bizalom, az odaadás és az alázat. Átkozódni tudsz, dicsekedni, és nagyképűen fitymálni másokat. Igazi toxikus rostos vagy, az ilyenekről beszélt a kérdező.
99. Pontosan leírtad azt a típust ami nem vagyok. Nem dicsekedtem, mivel lazák az ízületeim, így ez az edzést is picit nehezebbé teszi.
Nyugodj meg, a párom felé tisztelettel, odaadással vagyok és az alázat szót is ismerem.
Itt kettőnk közül, aki annyira kapálódzik, az te vagy.
De most már kezdem érteni, miért. Mert nincs mire büszkének lenned. Aki letett valamit az asztalra, abban van csak igazi alázat.
És hidd el, annyit nem szexelek sajnos a párommal, mivel picit messze el tőlem. De mivel tisztelem és szeretem, másokkal sem. Megcsalni sem tudnám, nem lennék rá képes. Engem még megneveltek. :)
Szerencsére tudom mit jelent a becsület, mint nő.
De nem is baj hogy jobban nem megyünk bele a "vitába", aminek igazából te adtál élet a stílusoddal, de szerencsére nem tudom magamra venni. Sem a szintedre lealacsonyodni. :)
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!