Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van egy kutatás, amely szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy kutatás, amely szerint a magyar nők a világon az egyik legválogatosabbak. Hol találom? Mit gondoltok rola?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 hónapja olvastam egy elég hosszu cikket, tanulmányt, amelyben arrol volt szó, hogy a felmérést végzett országokban - volt kb egy tucat - a magyar nok voltak a legválogatosabbak. Azt hiszem a magyar férfiak a noket 8.5-re a magyar nők a férfiakat pedig 2.5-re értékelte. Merre találom ezt a cikket? Sajnos azóta töröltem az előzményeket.

Egyébként mint gondoltok erről? Tényleg válógatósabbak? Már akinek van tapasztalata más nemzetiségű lányoknál.

2023. jan. 7. 04:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/101 anonim ***** válasza:
98%
Azert egy nyugati atlagnő jóval többet költhet magára és kevesebbet is dolgozik mint egy magyar nő
2023. jan. 7. 07:41
 12/101 anonim ***** válasza:
14%

Nem tudom, hogy erre gondolsz-e. De sokat elárulnak magukról azok is, akik itt a gyk-n fikázzák egymást.

[link]

2023. jan. 7. 07:42
 13/101 anonim ***** válasza:
43%
Azt nem tudom, hogy így van -e. De az biztos, hogy a jóléti társadalmakban fontosabb a férfi személyisége, mint az egzisztenciája. Kelet felé haladva ez permanensen megfordul: szinte mindegy, hogy milyen jellegtelen a férfi, ha perkál rendesen.
2023. jan. 7. 07:53
 14/101 anonim ***** válasza:
98%
Mindenki válogat. Ez természetes. Mindenkinek más a megfelelő partner, társ. Aki neked nem kell , mert.... . Más 40 évet leél vele boldogan. Számára az a nagy ő. Te is , én is így vagyunk. Valakinek a háta közepére sem kellenénk. A párommal 33 éve vagyunk együtt. Neki én vagyok a nagy ő.
2023. jan. 7. 08:07
 15/101 anonim ***** válasza:
98%

A belinkelt kutatás alapján pont, hogy a magyar nők és férfiak elvárásai között alig van különbség, nagyon kicsi százalék az eltérés.

De az látszik minden kultúrában, hogy minél tanultabb egy nő, annál nagyobbak az elvárásai, ami azért logikus, hiszen egy egyenlő társat akarnak maguknak.

És Magyarországon az egyetemeken ha jól tudom háromszor annyi nő tanul, mint férfi. És így eléggé felborul az egyensúly, statisztikailag 1 tanult férfira jut 3 tanult nő.

Úgyhogy vagy a férfiak kezdenek el tanulni (ezt egyetem nélkül is lehet, képzések, olvasás stb.) vagy a nők adnak le az igényeikből és egy náluk alacsonyabb intellektuális szinten levő férfival jönnek össze.

2023. jan. 7. 08:10
 16/101 anonim ***** válasza:
86%
Ez a tipikus "brit tudósok bebizonyították" színvonalú "kutatás" lehetett, annyira is érdemes komolyan venni.😂
2023. jan. 7. 08:57
 17/101 anonim ***** válasza:
92%
Pf....na meet a csóró mamahoteles férfiaknak, nem a top 10/10 cicababák kellenek....hogyne!
2023. jan. 7. 09:03
 18/101 anonim ***** válasza:
65%

A ferfiak a selejtek. Alig lehet találni egy normalisat.

Nem a nők a válogatosak. Hanem alig van mibol valasztani.

Nem 10 normalisbol valaszt egy nő, egyet hanem ezer selejtből kell keresnie az EGY normalisat.

2023. jan. 7. 09:17
 19/101 anonim ***** válasza:
15%
Mashol megeszik a spenotot itt meg nem.
2023. jan. 7. 09:18
 20/101 anonim ***** válasza:
88%
Válogatósak bizony. De csak mint minden más nő is.
2023. jan. 7. 11:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!