Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy kutatás, amely szerint a magyar nők a világon az egyik legválogatosabbak. Hol találom? Mit gondoltok rola?
Sziasztok!
2 hónapja olvastam egy elég hosszu cikket, tanulmányt, amelyben arrol volt szó, hogy a felmérést végzett országokban - volt kb egy tucat - a magyar nok voltak a legválogatosabbak. Azt hiszem a magyar férfiak a noket 8.5-re a magyar nők a férfiakat pedig 2.5-re értékelte. Merre találom ezt a cikket? Sajnos azóta töröltem az előzményeket.
Egyébként mint gondoltok erről? Tényleg válógatósabbak? Már akinek van tapasztalata más nemzetiségű lányoknál.
Nem tudom, hogy erre gondolsz-e. De sokat elárulnak magukról azok is, akik itt a gyk-n fikázzák egymást.
A belinkelt kutatás alapján pont, hogy a magyar nők és férfiak elvárásai között alig van különbség, nagyon kicsi százalék az eltérés.
De az látszik minden kultúrában, hogy minél tanultabb egy nő, annál nagyobbak az elvárásai, ami azért logikus, hiszen egy egyenlő társat akarnak maguknak.
És Magyarországon az egyetemeken ha jól tudom háromszor annyi nő tanul, mint férfi. És így eléggé felborul az egyensúly, statisztikailag 1 tanult férfira jut 3 tanult nő.
Úgyhogy vagy a férfiak kezdenek el tanulni (ezt egyetem nélkül is lehet, képzések, olvasás stb.) vagy a nők adnak le az igényeikből és egy náluk alacsonyabb intellektuális szinten levő férfival jönnek össze.
A ferfiak a selejtek. Alig lehet találni egy normalisat.
Nem a nők a válogatosak. Hanem alig van mibol valasztani.
Nem 10 normalisbol valaszt egy nő, egyet hanem ezer selejtből kell keresnie az EGY normalisat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!